Η Ελληνική Αποστολή και το Πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Water Polo Νέων γυναικών (Κ20),9-17 Οκτωβρίου 2021,Νετάνια-Ισραήλ

Στη Νετάνια για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται από τις 10 έως τις 16 του μήνα, μεταβαίνει αύριο (7/10) η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών (Κ20).
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 15 πολίστριες: Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ελευθερία Φουντωτού, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Τίνα Καϊάφα, Ελένη Κανετίδου, Ευαγγελία Καρύτσα, Ευφροσύνη Κατσιμπρή, Ιουλία – Άννα Κοντονή, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία – Σωτηρία Ρακιντζή, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Κατερίνα Ζαφειράκη.
Μαζί τους η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμένου, η συνεργάτιδα της Ευτυχία Καραγιάννη, ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και η Έφορος και Υπεύθυνη Γυναικείας υδατοσφαίρισης, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ, Εύη Μωραϊτίδου.
Την επομένη (8/10), στο Ισραήλ, μεταβαίνει και ο διεθνής μας διαιτητής Αλέξανδρος Χατζηγούλας, ενώ στις 14 του μήνα θα πάει στη Νετάνια και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος.
Η Εθνική μας Ομάδα μετέχει στον Α’ Όμιλο, με αντιπάλους τη Σλοβακία, την Ιταλία και τη Γερμανία.
Οι υπόλοιποι 3 Όμιλοι:
Β’: Νότια Αφρική, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία
Γ’: Ισραήλ, Αργεντινή, Σερβία, Περού
Δ’: Βραζιλία, Ουγγαρία, Ρωσία, Ουζμπεκιστάν
Η σειρά των αγώνων της Εθνικής μας, στον Όμιλο της (τοπικές ώρες):
Κυριακή, 10/10: 09.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ιταλία
Δευτέρα, 11/10: 20.30 ΕΛΛΑΔΑ – Σλοβακία
Τρίτη, 12/10: 16.00 ΕΛΛΑΔΑ – Γερμανία
Για την Ελλάδα είναι η 14η συμμετοχή της σε αντίστοιχη διοργάνωση, αρχής γενομένης από το 1995 (Κεμπέκ).
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές