Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών ο Αλέξης Σταϊκόπουλος, ύστερα από τροχαίο στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αγίου Κοσμά τις απογευματινές προς βραδινές ώρες του Σαββάτου (5/9). Ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο της υδατοσφαίρισης, πρώην αθλητής και προπονητής τόσο σε επίπεδο Α1 Ανδρών όσο και ακαδημιών. Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν παντρεμένος έχοντας δύο παιδιά, ενώ αποτελούσε έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του χώρου.

Το άκουσμα της είδησης ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο του πόλο με πολλούς πρώην αθλητές και φίλους του να είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός και να εκφράζουν την εκτίμηση προς το πρόσωπο του εκλιπόντος μέσα από τα social media.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου.

Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.

Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ.

Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές