ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΤΕΣ

Μετά τους αθλητές-τριες του open water και της συγχρονισμένης, που βρίσκονται και αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών ? γυναικών, ήλθε η σειρά των κολυμβητών και καταδυτών να μεταβούν στην Βουδαπέστη για τους αγώνες.

Οι πρώτοι αναχωρούν αύριο (Σάββατο) και οι δεύτεροι την Κυριακή.

Στην αποστολή της κολύμβησης μετέχουν οι: Άρης Γρηγοριάδης (από Θεσσαλονίκη), Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Γιάννης Καλάργαρης (από Βελιγράδι), Απόστολος Τσαγκαράκης, Ανδρέας Ζήσιμος, Ντόρα Δράκου, Αγγελική Εξάρχου, Ελβίρα Ευσταθίου, Λυσιστράτη Χαλκίδη. Στην ουγγρική πρωτεύουσα, για το o.w, βρίσκονται ήδη η Κέλυ Αραούζου (αργυρό στα 5χλμ) και η Μαριάννα Λυμπερτά (χάλκινο στα 5χλμ), που επίσης θα αγωνιστούν στην κλασσική κολύμβηση.

Τους κολυμβητές μας συνοδεύουν οι προπονητές Χρυσάφης Βαγγελακάκης, Μάρκος Μανταλούφας, οι Νίκος Γέμελος, Μίλτος Κανελλόπουλος που επίσης βρίσκονται ήδη στην Βουδαπέστη, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ Χριστόδουλος Χούμας και ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ και έφορος Εθνικής ομάδας κολύμβησης Δημήτρης Σαρακατσάνης. Μαζί τους και ο διεθνής κριτής Γιάννης Κασιούρης.

Στην αποστολή των καταδύσεων μετέχουν οι: Μιχάλης Τζίφας, Στέφανος Παπαρούνας, Αλέξανδρος Μάνος, με συνοδούς τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο και τον διεθνή κριτή Νίκο Τουλούδη.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές