ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ CHALLENGE CUP ΑΝΔΡΩΝ,31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017.Α.Ν.Ο.ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ 8-5

Πηγή:www.koe.org.gr
Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, με μια πολύ εμφάνιση, στο δεύτερο μισό του αγώνα, επιβλήθηκε με 8-5 της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Κίνας στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του τουρνουά “Challenge Cup”, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, το βράδυ της Δευτέρας (27/11).
Μετά από ένα χαλαρό πρώτο οκτάλεπτο, ο ΑΝΟΓ πήρε προβάδισμα 1-0, αλλά οι Κινέζοι πέρασαν με 2-1 στο τέλος του δεύτερου. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη, όμως, με ένα εκπληκτικό ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο και στις αρχές της τέταρτης, πέτυχε ένα σερί 7-0 και βρέθηκε να προηγείται με 8-3. Οι Κινέζεοι μείωσαν απλά στο τελικό 8-5 στο φινάλε. Κουφαίος σκόρερ για τους Γλυφαδιώτες ο Γιαννόπουλος με 3 γκολ.
ΚΙΝΑ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5-8
Οκτάλεπτα: 0-1, 2-0, 0-3, 3-4.
ΚΙΝΑ (Πέτερ Πόρομπιτς): Ζου Τ, Ζου. Ξ, Πένγκ, Τσεν Υ., Ξιε, Σα, Τσεν Ζ. 1, Ζου Γ. 1, Λιου Ξ., Λιου Υ. 1, Ντιάο, Κιν, Λιάνγκ, Εσπανιόλ 1, Κοκκινάκης 1.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου 1, Παπασηφάκης 1, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 3, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης, Λεμπέσης.
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές