Η Αποστολή της Εθνικής Ομάδας Water Polo Ανδρών για την 5η Αγωνιστική του Europa Cup 2018-19

Τους διεθνείς πολίστες που θα ταξιδέψουν την Δευτέρα (18/2, 08.45) στην Ολλανδία για το παιχνίδι της επομένης (19/2) της 5ης αγωνιστικής του Β’ προκριματικού Ομίλου στο Europa Cup / World League, κάλεσε για προπόνηση την Κυριακή (17/2, 17.00) ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, Θόδωρος Βλάχος.

Στο Εθνικό κολυβητήριο του Πειραιά θα δώσουν το παρών οι: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος ? Κανακάκης (Ολυμπιακός), Μάνος Ζερδεβάς (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκουρεστίου) και Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιούγκ Ντουμπρόβνικ).

Στην Ολλανδία, θα ενσωματωθεί και ο Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ).

Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής μου Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος της Εθνικής ομάδας Δημήτρης Γιακουμάτος, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ (αρχηγός αποστολής).

Το παιχνίδι θα γίνει στην πισίνα ?Amerena? του Άμερσφορτ, με ώρα έναρξης 20.00 τοπική και διαιτητές τους, Καλάμπρο (Ιταλία), Κολόμινας (Ισπανία). Παρατηρητής ο Β. Κέιμαν.

Η βαθμολογία στον Β’ Όμιλο:

1.Ισπανία   4 36-21 9

2.ΕΛΛΑΔΑ  4 50-23 9

……………………………………………

3.Ολλανδία 4 46-37 6

4.Ουκρανία 4 15-66 0

Επόμενη αγωνιστική (12/3): Ουκρανία ? ΕΛΛΑΔΑ, Ισπανία – Ολλανδία

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές