Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής Play Out 20ου Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Water Polo Γυναικών 2017-18

Την πρώτη νίκη στη σειρά των πλέι άουτ του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών πήρε ο Νηρέας Χαλανδρίου, επικρατώντας εντός έδρας του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 11-5.
Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά κοντά στο ξεκίνημα, αλλά το σύνολο της Ευτυχίας Καραγιάννη κατάφερε να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας στην τρίτη περίοδο, σφραγίζοντας ουσιαστικά και τη νίκη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-2, ενώ στην τρίτη περίοδο ο Νηρέας ανέβασε τη διαφορά στα πέντε γκολ (8-3) και έφτασε στο τελικό 11-5.
Επόμενο παιχνίδι της σειράς την Παρασκευή (11/5, 21.30) στο Μαρούσι, με τον Τρίτωνα να θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει το 1-1 και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 11-5
Οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 4-1, 3-2
Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 3, Κάσσαρη 1, Παπατριανταφύλλου 2, Τριχά 2, Μαστρόκαλου 1, Μαυρέλου, Μπόβαλη, Χιλ, Δούλη 2, Εξαρχάκου, Αγγελίδη , Οικονομίδη, Κονταλέξη, Τορνάρου
Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά, Ανδρή, Κούζουνα 3, Παντελίδου, Αποστόλου, Παλαιοδήμου, ΜακΚίνζι 1, Μαλλιαρού, Καλογερά, Γκιργκινούδη, Παπαδάκη 1, Τσάκα, Λίβα, Κώτσου
Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης
Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης