Συνέχισε τις νίκες ο Ολυμπιακός, 15-4 τον Εθνικό στον Πειραιά
Την νικηφόρα πορεία του συνέχισε σήμερα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 15-4 του Εθνικού στον Πειραιά και συνέχισε με νίκες την Γ’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ενώ ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε με 5-2 στην πρώτη περίοδο, στη συνέχεια είχε πιο χαλαρό ρυθμό και δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 7-3, ενώ ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος δεν χρησιμοποίησε ορισμένες βασικές παίκτριες, όπως και ο Κώστας Βαμβακάρης του Εθνικού.
Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ασημάκη με πέντε τέρματα, ενώ τρία πέτυχε η Μυριοκεφαλιτάκη.
Άνετη νίκη για ΝΟ Βουλιαγμένης, 20-5 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Ηράκλειο
Χωρίς να συναντήσει αντίσταση, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέρασε από το Ηράκλειο επικρατώντας με 20-5 του ΝΟ Ρεθύμνου και πήρε τη δεύτερή του νίκη στη Γ’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πήρε ένα πολύ ευρύ προβάδισμα απο το πρώτο οκτάλεπτο, με 6-0, θέτοντας τις βάσεις για την νίκη που θα ακολουθούσε. Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στι 10-1, ενώ από εκεί και έπειτα το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.
Με τη νίκη αυτή ο ΝΟ Βουλιαγμένης έφτασε τους εννέα βαθμούς στον όμιλο ενώ ο ΝΟΡ παρέμεινε δίχως βαθμό. Από τέσσερα τέρματα για τη νικήτρια ομάδα πέτυχαν Ξενάκη και Μαυρωτά.
Μεγάλη ανατροπή του ΑΝΟ Γλυφάδας, 7-5 τη ΝΕ Πατρών
Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε ο ΑΝΟ Γλυφάδας απέναντι στη ΝΕ Πατρών με 7-5, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης, σε παιχνίδι που διεξήχθη στη Γλυφάδα για τη Γ’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-1, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 5-2 κυρίως χάρη στην καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ο ΑΝΟΓ μπήκε πολύ δυναμικά, έδωσε μάχες και στην εκπνοή του τρίτου οκταλέπτου μείωσε τη διαφορά στο γκολ (4-5). Τελικά, η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή πέτυχε ακόμη τρία τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο, έκανε την ανατροπή και διατήρησε την πρωτιά στον Β’ Όμιλο.
Νίκη για τον Νηρέα Χαλανδρίου στο Μαρούσι, 8-6 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου
Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πανηγύρισε πριν λίγη ώρα ο Νηρέας Χαλανδρίου, που νίκησε τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 8-6 εκτός έδρας για την Γ’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και πλέον ελπίζει ακόμα και σε απευθείας παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στην πρώτη περίοδο, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-3 υπέρ των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά, η Τριχά ισοφάρισε με την έναρξη του τρίτουυ οκταλέπτου και στη συνέχεια ήρθαν ακόμη δύο τέρματα που έδωσαν προβάδισμα στον Νηρέα. Ο Τρίτωνας προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν είχε λύσεις και τελικά γνώρισε την ήττα που τον άφησε ουραγό στον Β’ Όμιλο δίχως βαθμό.
Πρώτη σκόρερ του ματς ήταν η Τριχά, η οποία σκόραρε τέσσερις φορές.