Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής Β’ Φάσης Play Off 33ου Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Water Polo Ανδρών 2018-19

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης στους τελικούς, 8-7 τον Απόλλωνα Σμύρνης και 2-1 νίκες
Μπορεί να τα βρήκε λόγο σκούρα στο τέλος, αλλά τελικά προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος Α1 υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Νίκησε με 8-7 τον αξιόμαχο Απόλλωνα Σμύρνης, στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό, που έγινε την Τρίτη το βράδυ στο Λαιμό κι έκανε το 2-1 νίκες στη σειρά.
Η ομάδα του Λαιμού θα αντιμετωπίσει στους τελικούς, με μειονέκτημα έδρας, τον Ολυμπιακό, ενώ ο Απόλλων θα τεθεί αντιμέτωπος για την τρίτη θέση, στους μικρούς τελικούς, με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον Εθνικό Πειραιά.
Ο ΝΟΒ κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 και 5-3 και 8-4, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, με καλή άμυνα πλουραλισμό στην επίθεση. Οι Απολλωνιστές απείλησαν και μείωσαν σε 8-7, αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. 
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-7
Οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 3-4, 0-0.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κραβαρίτης
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές