Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής 4ου Ομίλου Euro Cup Water Polo Ανδρών 2020-21

Τρίτη νίκη (21-5 την Καρούζ), πρώτη θέση και πρόκριση για τον ΝΟΒ
Ο ΝΟ Βουλιαγμένης, όπως αναμενόταν, κέρδισε διά περιπάτου την ελβετική Καρούζ και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο του ευρωπαϊκού κυπέλλου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6, Δεκεμβρίου το μεσημέρι στη Γαλλία. Ο ΝΟΒ προκρίθηκε στις «16» καλύτερες ομάδες του θεσμού.
Ο ΝΟΒ επικράτησε με 21-5 και ο προπονητής του είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι όλα τα παιδιά που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια (21-6 με την γερμανική Λούντβισμπουργκ και 12-11 με την γαλλική Πεΐ Ντε).
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην ελβετική ομάδα αγωνίζεται ο πρώην πολίστας της Βουλιαγμένης, ο Κυριάκος Ποντικέας, ο οποίος σημείωσε 2 τέρματα.
Τα οκτάλεπτα ήταν: 7-0, 3-1, 4-3, 7-1.
Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με τους κάτωθι παίκτες:
Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Αλαφραγκής 3, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Χαράλαμπος Τρούλος 6, Κωνσταντίνος Γουβης, Χρήστος Αφρουδάκης, Στάθης Καλογερόπουλος 5, Αριστείδης Χαλυβόπουλος 1, Νίκος Κουρούβανης 3, Λούκα Λόζινα 3, Αντριγια Μπάσιτς, Μανώλης Ανδρεάδης.