Αποτελέσματα Β’ Φάσης Πρωταθλήματος Water Polo Νέων Ανδρών 2019

Ξεκίνησαν οι αγώνες σε δύο από τους τέσσερις Ομίλους της Β’ φάσης
Άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής (29/3) η αυλαία των αγώνων της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, σε δύο από τους τέσσερις Ομίλους και συγκεκριμένα στον Όμιλο Θεσσαλονίκης και σε αυτόν της Πάτρας. Στον Β’ Όμιλο Αττικής οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο (30/3) και θα ολοκληρωθούν – όπως και των δύο προηγούμενων- την Κυριακή (31/3), ενώ αυτοί του Α’ Ομίλου Αττικής θα γίνουν το τριήμερο 5-7/4.
Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, την Παρασκευή:
ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):
ΝΟ Λάρισας – Άρης 14-11, ΠΑΟΚ – Μακεδονικός 18-4.
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):
ΝΟ Πατρών – ΑΝΟ Γλυφάδας 5-14, ΝΕ Πατρών – ΓΣ Περιστερίου 7-10.
Οι πρώτες προκρίσεις, από ΑΝΟ Γλυφάδας και ΝΟ Πατρών
Με αγώνες σε τρεις από τους τέσσερις Ομίλους συνεχίστηκε το Σάββατο (30/3) η Β’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών. Στον Όμιλο Πάτρας (κολ. Πεπανός), μάλιστα, οι αγώνες ολοκληρώθηκαν και προέκυψαν οι πρώτες δύο ομάδες που σφραγίζουν την πρόκριση για την Τελική φάση. Είναι ο ΑΝΟ Γλυφάδας και ο ΝΟ Πατρών.
Σε άλλους δύο Ομίλους, τον Β’ Όμιλο Αττικής και τον Όμιλο Θεσσαλονίκης, οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (31/3) και από εκεί θα προκριθούν άλλες πέντε ομάδες (δύο συν τρεις αντίστοιχα). Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες της Τελικής φάσης (προκρίνονται σύνολο δέκα) θα προκύψουν από τους αγώνες του Α’ Ομίλου Αττικής, που γίνονται το τριήμερο 5-7/4.
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου και οι βαθμολογίες:
Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Πειραιά):
Νηρέας Γέρακα – Απόλλων Σμύρνης 5-11, Παλαιό Φάληρο – Εθικός Πειραιά 6-2, Νηρέας Γέρακα – Εθνικός Πειραιά 10-13, Παλαιό Φάληρο – Απόλλων Σμύρνης 10-10.
Η Βαθμολογία (2 αγ.): 1. Απόλλων Σμύρνης 4, 2. Παλαιό Φάληρο 4, 3. Εθνικός Πειραιά 3, 4. Νηρέας Γέρακα 0.
ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):
Μακεδονικός – ΝΟ Λάρισας 7-11, ΟΥΚ Βόλου – ΠΑΟΚ 3-19, Άρης – Μακεδονικός 12-7, ΝΟ Λάρισας – ΟΥΚ Βόλου 5-7.
Η Βαθμολογία: 1. ΠΑΟΚ 6 (2 αγ.), 2. ΝΟ Λάρισας 6 (3 αγ.), 3. ΟΥΚ Βόλου 3 (2 αγ.), 4. Άρης 3 (2 αγ.), 5. Μακεδονικός 0 (3 αγ.).
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):
ΝΟ Πατρών – ΓΣ Περιστερίου 17-14, ΝΕ Πατρών – ΑΝΟ Γλυφάδας 3-19, ΝΕ Πατρών – ΝΟ Πατρών 8-16, ΑΝΟ Γλυφάδας – ΓΣ Περιστερίου 15-3.
Η Βαθμολογία (Τελική):
1. ΑΝΟ Γλυφάδας 9
2. ΝΟ Πατρών 6
……………………………
3. ΓΣ Περιστερίου 3
4. ΝΕ Πατρών 0
Οι επτά (από τις δέκα) ομάδες που προκρίθηκαν στην Τελική φάση
Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (31/3) οι αγώνες στους τρεις από τους τέσσερις Ομίλους της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών και προέκυψαν οι επτά από τις δέκα ομάδες που θα μετάσχουν στην Τελική φάση (19-21/4).
Οι ομάδες που έχουν σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης είναι οι: Απόλλων Σμύρνης, Παλαιό Φάληρο (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας).
Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ της πρόκρισης στην Τελική φάση (σύνολο δέκα) θα προκύψουν από τους αγώνες του Α’ Ομίλου Αττικής, που θα γίνουν το τριήμερο 5-7/4.
Τα αποτελέσματα της Κυριακής και οι βαθμολογίες στους τρεις Ομίλους:
Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Πειραιά):
Παλαιό Φάληρο – Νηρέας Γέρακα 16-4, Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός Πειραιά 12-7.
Η Βαθμολογία (Τελική):
1. Απόλλων Σμύρνης 7
2. Παλαιό Φάληρο 7
……………………………….
3. Εθνικός Πειραιά 3
4. Νηρέας Γέρακα 0
ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):
ΟΥΚ Βόλου – Άρης 8-5, ΠΑΟΚ – ΝΟ Λάρισας 18-4, Μακεδονικός – ΟΥΚ Βόλου 10-11, Άρης – ΠΑΟΚ 4-22.
Η Βαθμολογία (Τελική):
1. ΠΑΟΚ 12
2. ΟΥΚ Βόλου 9
3. ΝΟ Λάρισας 6
……………………
4. Άρης 3
5. Μακεδονικός 0
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):
Οι αγώνες είχαν ολοκληρωθεί από το Σάββατο.
Η Βαθμολογία (Τελική):
1. ΑΝΟ Γλυφάδας 9
2. ΝΟ Πατρών 6
…………………………….
3. ΓΣ Περιστερίου 3
4. ΝΕ Πατρών 0
Στους δύο αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου, την Παρασκευή (5/4) το βράδυ, στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου Αττικής, με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η Β’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών και θα αναδειχθούν οι τρεις ομάδες που απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ των προκρίσεων στην Τελική φάση (προκρίνονται συνολικά 10 ομάδες, καθώς οι άλλες επτά έχουν προκριθεί από την περασμένη εβδομάδα), η ΑΕ Χαϊδαρίου πέτυχε σπουδαία νίκη 7-6 επί του Παναθηναϊκού, ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιβλήθηκε 8-3 επί του Ολυμπιακού.
Προβάδισμα πρόκρισης ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός, μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση
Συνεχίστηκαν το Σάββατο (6/4) στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου οι αγώνες του Α’ Ομίλου Αττικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, του μοναδικού που απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ της πρόκρισης στην Τελική φάση. Από αυτόν τον Όμιλο θα προκύψουν οι τρεις τελευταίες ομάδες από τις δέκα που προκρίνονται στα τελικά (οι υπόλοιπες επτά έχουν πάρει την πρόκριση από την προηγούμενη εβδομάδα).
Προβάδισμα πρόκρισης από τον συγκεκριμένο Όμιλο έχουν πάρει οι ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός, ενώ θα δοθεί μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση, πιθανότατα ανάμεσα στην ΑΕ Χαϊδαρίου και τον ΟΦΗ (που πήρε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως είχε κάνει χθες και η ΑΕ Χαϊδαρίου). Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (7/4), οπότε και θα γνωρίζουμε του τρεις που περνούν.
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 8-2, ΟΦΗ – ΝΟ Βουλιαγμένης 2-12, ΑΕ Χαϊδαρίου – Ολυμπιακός 4-12, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-5.
Η Βαθμολογία: 1. ΝΟ Βουλιαγμένης 6 (2 αγ.), 2. Ολυμπιακός 6 (3 αγ.), 3. ΑΕ Χαϊδαρίου 3 (2 αγ.), 4. ΟΦΗ 3 (2 αγ.), 5. Παναθηναϊκός 0 (3 αγ.).

Οι ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός και ΑΕ Χαϊδαρίου συμπλήρωσαν το παζλ προκρίσεων στην Τελική φάση

Με την ολοκλήρωση, την Κυριακή (7/4) το απόγευμα, των αγώνων και του Α’ Ομίλου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, συμπληρώθηκε το παζλ των δέκα ομάδων του προκρίνονται στην Τελική φάση της διοργάνωσης (19-21/4).

Οι τρεις, λοιπόν, που προκρίθηκαν από τον Α’ Όμιλο Αττικής είναι οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός και ΑΕ Χαϊδαρίου. Οι υπόλοιπες επτά ομάδες που είχαν σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης από την προηγούμενη εβδομάδα είναι οι: Απόλλων Σμύρνης, Παλαιό Φάληρο (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας).

Τα αποτελέσματα της Κυριακής και η τελική βαθμολογία στον εναπομείναντα Όμιλο:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):

ΟΦΗ – ΑΕ Χαϊδαρίου 1-8, ΝΟ Βουλιαγμένης – Παναθηναϊκός 14-2, Ολυμπιακός – ΟΦΗ 13-2, ΑΕ Χαϊδαρίου – ΝΟ Βουλιαγμένης 3-16.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12

2. Ολυμπιακός 9

3. ΑΕ Χαϊδαρίου 6

…………………………

4. ΟΦΗ 3

5. Παναθηναϊκός 0

Η Τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών θα διεξαχθεί 19-21/4. Η κλήρωση της Τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 10/4 στις 11.00 στα γραφείο της ΚΟΕ.
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές