ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ, Β΄ ΗΜΕΡΑ

Σε καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Γιάννης Δρυμωνάκος, στην πρώτη δυνατή κούρσα του κατά τη φετινή περίοδο. Ο Ελληνας κολυμβητής, που μετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα της Γαλλίας, στο Στρασβούργο, πήρε εύκολα την πρώτη θέση στα 400μ. μικτή ατομική με επίδοση 4:16.67, που είναι πολύ κοντά στο υψηλό όριο που έχει θέσει η FINA για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (4:16.46).

Παράλληλα, είναι ο καλύτερος χρόνος που έχει πετύχει ο 27χρονος πρωταθλητής μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, πέρυσι τον Μάιο, ενώ είναι σαφώς πιο κάτω από το όριο για το Παγκόσμιο της Σανγκάης, όπου πάντως ο αθλητής του Εθνικού έχει έτσι κι αλλιώς εξασφαλίσει τη συμμετοχή του. Αύριο ο Δρυμωνάκος θα «πέσει» στο καλό του αγώνισμα, τα 200μ. πεταλούδα.
Στις άλλες δύο συμμετοχές της σημερινής, δεύτερης, ημέρας στο Στρασβούργο, ο Ρωμανός Αλυφαντής ήταν 13ος στα 200μ. πρόσθιο με 2:20.77 και ο Κωνσταντίνος Σιώκος 37ος στα 50μ. ελεύθερο με 24.15.

Μετά και το τέλος της 2ης ημέρας του γαλλικού πρωταθλήματος κολύμβησης τα μεγάλα αστέρια της  πισίνας των «τρικολόρ» που έπιασαν  τα όρια για τη Σαγκάη, είναι:

Άνδρες
50μ.ελεύθερο: Φρεντερίκ Μπουσκέ, Αλέν Μπερνάρ
400μ. ελεύθερο: Γιανίκ Ανέλ, Σεμπαστιάν Ρουό
100μ.ύπτιο: Καμίλ Λακούρ, Τζέρεμι Στράβιους
200μ. πρόσθιο: Ουγκ Ντιμπόσκ

Γυναίκες
800μ. ελεύθερο: Καμίλ Μουφά
200μ. ύπτιο: Αλεξιάν Καστέλ

O σύνδεσμος των αποτελεσμάτων για το Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Γαλλίας (ευχαριστώ τον πρόεδρο):
http://www.liveffn.com/cgi-bin/resultats.php?competition=1649&langue=fra&go=epreuve&epreuve=73