Αποτελέσματα Εθνικού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής κολύμβησης 2018,30 Μαρτίου?1 Απριλίου 2018,Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/3/2018

duettech-18708

teamprelim-17348

duetprelim-a74be

highlightprelim-36bd6

soloprelim-8288c

Ολοταχώς για την διατήρηση των σκήπτρων του πρωταθλητή της ανοιχτής (ΟΠΕΝ) κατηγορίας στη Συγχρονισμένη (Καλλιτεχνική) κολύμβηση πάει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Τα Σκαθάρια έχουν, ήδη, πρωταγωνιστήσει στις τρεις πρώτες ημέρες των αγώνων, στους προκριματικούς, με πρωτιές, αλλά και στα Τεχνικά προγράμματα (Σόλο, Ομαδικό και Ντουέτο), ενώ κατέκτησαν και τα δύο πρώτα χρυσά μετάλλια στους δύο πρώτους τελικούς της διοργάνωσης, το Σάββατο (31/3) το βράδυ, σε Κόμπο και Highlight.
Το Εθνικό πρωτάθλημα γίνεται στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και φυσικά τα κορίτσια του ΑΝΟΜ είναι το μεγάλο φαβορί για τα χρυσά μετάλλια (αλλά και για ασημένια) και στους τελικούς της τελευταίας ημέρας των αγώνων, την Κυριακή (1/4) στο Σόλο, στο Ντουέτο και στο Ομαδικό.
Συγκεκριμένα, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πρώτα στο Κόμπο, το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια, το βράδυ, πρώτευσε και στο Highlight. Την ομάδα αποτελούσαν και στα δύο αγωνίσματα οι: Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Κατερίνα Μανάρα, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Γιαννούλου ? Βαλμά, Δανάη Καριώρη, Όλγα Παπασαράντη, Θεοδοσία Τζουμάκα (αναπλ. Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου). Στο Κόμπο βαθμολογήθηκαν με 85,2333 β. και στο Highlight με 84,9333 β.
Στο Τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο, εξάλλου, ο ΑΝΟΜ πήρε τις δύο πρώτες θέσεις με τις 1. Ευαγγελία Πλατανιώτη (44,1065 β.) και 2. Εβελίνα Παπάζογλου (42,9563 β.).
Στο Τεχνικό του Ντουέτου τα Σκαθάρια κατέλαβαν επίσης τις δύο πρώτες θέσεις. Με τις Ευαγγελία ? Πλατανιώτη ? Εβελίνα Παπάζογλου την πρωτιά με 43,4906 β. και τις Αθανασία Τσόλα ? Άννα Μαρία Ταξοπούλου (αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου) τη 2η με 40,8807 β.
Στο Τεχνικό Ομαδικό ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πρώτευσε με τις: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Κατερίνα Μανάρα, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Γιαννούλου ? Βαλμά (αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Όλγα Παπασαράντη) με 41,5706 β.
Τα ασημένια μετάλλιο σε Κόμπο και Highlight κατέκτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Μαρία – Έλλη Αλζιγκούζη, Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ξανθή Μέλλου, Ελένη Παπανδρέου, Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Σαραντίδη, Ιωάννα Σελετοπούλου, Μαρία Νεφέλη Σταμέλου, Ευδοκία Φάνου, (αναπλ. Ευαγγελία Βηθλεέμ Θύμη, Μαρία Τζαμπαζίδη) και στα δύο αγωνίσματα.
Ενώ τα χάλκινα σε Κόμπο και Highlight πήρε ο ΝΟΒΑ. Στο Κόμπο, την ομάδα του ΝΟΒΑ αποτελούσαν οι: Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φράγκου, Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα). Στο Highlight την ομάδα του ΝΟΒΑ αποτελούσαν: Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίνη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου (αναπλ. Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Κυριακή Καραγιάννη).
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/4/2018
Θριαμβευτικά και με εκκωφαντικό τρόπο επιβεβαίωσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης την απόλυτη κυριαρχία του στην Καλλιτεχνική (Συγχρονισμένη) Κολύμβησης και στην ΟΠΕΝ κατηγορία, στο αντίστοιχο Εθνικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (1/4) το απόγευμα, με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, μετά από ένα τετραήμερο εντυπωσιακού θεάματος.
Τα “Σκαθάρια” του ΑΝΟΜ αναδείχθηκαν πρωταθλητές και πολυνίκες, καθώς κατέκτησαν και τα πέντε χρυσά μετάλλια στους ισάριθμους τελικούς των αγωνισμάτων της διοργάνωσης, ενώ πήραν και δύο ασημένια, σε αυτούς τους τελικούς όπου είχαν και δεύτερη συμμετοχή, ενώ φυσικά πρώτευσαν στη Γενική Βαθμολογία με 130 βαθμούς.
Συγκεκριμένα, τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, μετά την κατάκτηση των χρυσών το Σάββατο σε Κόμπο και Highlight, ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Σόλο, με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, στο Ντουέτο με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη – Εβελίνα Παπάζογλου, αλλά και στο Ομαδικό. Ασημένιο κατέκτησαν για τον ΑΝΟΜ η Εβελίνα Παπάζογλου στο Σόλο και οι ‘Αννα Μαρία Ταξοπούλου – Αθανασία Τσόλα (αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου) στο Ντουέτο.
Το χάλκινο μετάλλιο στο Σόλο κέρδισε η Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου του ΝΟ Βουλιαγμένης και στο Ντουέτο οι Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου – Σοφία Σαραντίδη του ΝΟ Βουλιαγμένης. Το ασημένιο στο Ομαδικό πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων. Στη Γενική Βαθμολογία, δεύτερος ήταν ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 105 β. και τρίτος ο ΚΟ Ηρακλείου με 89 βαθμούς.
Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες και τις συνολικές βαθμολογίες τους μετά τους τρεις Τελικούς της Κυριακής:
ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:
1. Εβελίνα Παπάζογλου – Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 87,8799 β.
2. Άννα Μαρία Ταξοπούλου – Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 83,1640 β.
3. Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου – Σοφία Σαραντίδη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 81,1101 β.
ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:
1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γεωργία Βασιλοπούλου, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Ηλιάνα Καμπούτση, Αικατερίνη Μανάρα, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Όλγα Παπασαράντη) 84,8708 β.
2. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μαρία Έλλη Αλζιγκούζη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ξανθή Μέλλου, Ελένη Παπανδρέου, Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Σαραντίδη, Ιωάννα Σελετοπούλου, Ευδοκία Φάνου, αναπλ. Ευαγγελία Βηθλεέμ Θύμη, Μαρία Νεφέλη Σταμέλου) 80,8548 β.
3. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Γιάννα Πέτροβα – Γκεοργκίεβα, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Αθηνά Μαρία Μαρκουλάκη, Στυλιανή Μαυρομμάτη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, αναπλ. Σελίνα Αγάπη Ανδριανού, Αναστασία Τζουβαδάκη) 77,8889 β.
ΣΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:
1. Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 89,2665 β.
2. Εβελίνα Παπάζογλου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 86,1063 β.
3. Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 80,9624 β.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):
1. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 130
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 105
3. ΚΟ Ηρακλείου 89
4. ΝΟΒΑ 88
5. ΝΟ Χανίων 61
6. Νηρέας Χαλανδρίου 47
7. Πανσερραϊκός 42
8. Ωρίωνας 40
9. ΣΚ Ροή 16
10. Αρίων Γλυφάδας 16
11. Ηρακλής 10
12. ΓΑΣ Βόσπορος 2