Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ 2021

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΤΟΥΕΤΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Οι Δήμητρα Καρατζόγλου / Ελένη Παπαδοπούλου του ΑΟ Θεσσαλονίκης, που κατέκτησαν την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ντουέτου και τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων, που πρώτευσαν στον τελικό του Ομαδικού, ήταν οι πρωταγωνίστριες στη δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κορασίδων Α’, στο κολυμβητήριο της Λάρισας.
Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό του Ντουέτου, οι Δήμητρα Καρατζόγλου και Ελένη Παπαδοπούλου του ΑΟΘ βαθμολογήθηκαν με 75,2427 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο στο Ντουέτο κατέκτησαν οι Θάλεια Δάμπαλη και Εστέλλα Καραμανίδου του Πανσερραϊκού (73,5312 β.) και το χάλκινο οι Ισμήνη Βουρκούδη και Όλγα Ιμβριώτη του Ηρακλή (71,7801 β.).
Στον τελικό του Ομαδικού τη νικήτρια ομάδα του ΝΟ Χανίων αποτελούσαν οι Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Αντωνία Μπόκου, Αντωνία Ντουρουντάκη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, αναπλ. Αγγελική Δαλετζάκη, Αργυρώ Παναγάρη. Βαθμολογήθηκαν με 71,2003 και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΚΟΗ με 69,3453 β. και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός με 68,9447 β.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FREE COMBINATION ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο Πανσερραϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κορασίδων Α’, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (3/10) στο κολυμβητήριο της Λάρισας. Ο σύλλογος των Σερρών πρώτευσε στην τελική βαθμολογία των σωματείων με 82 βαθμούς, με δεύτερο τον ΚΟΗ που συγκέντρωσε 68 β. και τρίτο τον ΝΟ Χανίων με 65. Στην τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, πρωταγωνίστριες ήταν τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων, που πήραν το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο και η Δήμητρα Καρατζόγλου του ΑΟΘ, που κατέκτησε το χρυσό στο Σόλο.
Στον τελικό του Κόμπο (Free Compination) τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων ήταν οι Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Αντωνία Μπόκου, Αντωνία Ντουρουντάκη, Αργυρώ Παναγάρη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, αναπλ. Παναγιώτα Βλαχαντωνάκη, Ειρήνη Κανατάκη, βαθμολογήθηκαν με 73,5333 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο κατέκτησαν οι κοπέλες του Πανσερραϊκού με 71,9000 β. και το χάλκινο ο ΚΟΗ με 71,8000 β.
Στον τελικό του Σόλο, εξάλλου, πρώτευσε η Δήμητρα Καρατζόγλου του ΑΟ Θεσσαλονίκης με 76,0856 β.. Ο ΑΟΘ, όμως, εκτός από το χρυσό, κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα, με την Ελένη Παπαδοπούλου, που βαθμολογήθηκε με 75,5665 β. Το χάκκινο μετάλλιο πήρε η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού με 75,3169 β.
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές