ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ WATER POLO ΝΕΑΠΟΛΗΣ,16-17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017,ΝΕΑΠΟΛΗ

Πηγή:www.waterpolonews.gr
Ξεκίνησε το τουρνουά υδατοσφαίρισης στη Δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη! Στους σημερινούς αγώνες ο ΣΑΠΚ Νεάπολης και ο Μακεδονικός αγωνίστηκαν με τις εφηβικές τους ομάδες (το τουρνουά είναι εφήβων), ενώ ο ΑΠΣ Οξυγόνο και ο ΠΑΣ Φοίβος με τις ανδρικές.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με τη συμβολή των αθλητών και των προπονητών των συλλόγων που βοήθησαν να στηθούν τα τερέν και είχαν λύσεις για όσα χρειάστηκαν, ενώ υπήρξε και η αμέριστη συμβολή της περιφερειακής επιτροπής υδατοσφαίρισης και προσωπικά του κ. Ελευθεριάδη που προσέφεραν τα χρονόμετρα άμεσα, όπως μας μετέφερε ο προπονητής του Μακεδονικού Χρήστος Μαντζουρίδης, ευχαριστώντας τους.
Στο τουρνουά συμμετέχει και μπαίνει από αύριο στους αγώνες η ομάδα του Ηρακλή.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Νεάπολη-Μακεδονικος 5-18 ( 2-3, 1-4, 2-5, 0-6)
ΣΑΠΚ Νεάπολης (Μητρούσης): Κλεπουσιώτης, Πανούσης Στ. 3, Παγωνίδης ΣΤ. 1, Παγωνιδης Π., Παπαδόπουλος Κ., Παπαδοπουλος Γ., Βαπουρτζής, Τσαγκιδης 1, Ζουμπουλης, Κατσικαρης, Ναγκουλιδης, Καραουλάκης,Ρίζος, Αλεξόπουλος, Ξηροδάκης
Μακεδονικος (Μαντζουρίδης) : Ατίκης, Λυκίδης 3, Κιόσης 3, Σαραμάνδος 1, Γκόγκας 1, Γούλας, Χαρακόπουλος 2, Κουτίδης 2, Στέφου 2, Καρακανάκης, Σκορδάς, Σκούρτης 3, Τούτιος Γ., Τουτιος Θ 1
Οξυγονο-Φοιβος 10-17 (2-3, 2-4, 3-6, 3-4)
ΑΠΣ Οξυγόνο (Στρουθόπουλος) : Μαλεζάς 1, Πανταζής 3, Καλαμποκάς 2, Πανταζής Δ. 1, Μαρίνης 1 ,
Τρίμης 1, Συροπλάκης 1
ΠΑΣ Φοίβος (Τούμπας): Τσάκαλος 5, Γαβριηλ 1, Μυλωνας 2, Τζήμας 5, Μαραγκός 1, Σειζης 1, Κανδύλας 1
Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίστηκε  το τουρνουά υδατοσφαίρισης της Δυτικής Θεσσαλονίκης στο οποίο συμμετέχουν πέντε ομάδες της πόλης. Στους αγώνες που διεξάγονται στο κολυμβητήριο της Νεάπολης ο ΑΠΣ Οξυγόνο παίζοντας με την ανδρική του ομάδα (το τουρνουά είναι εφήβων, αλλά δεν υπάρχει περιορισμός στη συμμετοχή κανενός αθλητή, αφού γίνεται για καθαρά προπονητικούς λόγους, κατόπιν συμφωνίας όλων των προπονητών) κατάφερε να φτάσει σε δύο νίκες επί των εφήβων του Μακεδονικού και των ανδρών του Ηρακλή.
Από τη μεριά του ο ΠΑΣ Φοίβος που αγωνίστηκε με το εφηβικό του τμήμα κατάφερε να κερδίσει τόσο τους νέους άνδρες του Ηρακλή, όσο και τους έφηβους τους ΣΑΠΚ Νεάπολης και να έχει 3/3 έως τώρα στο τουρνουά.
Το μεγαλύτερο κέρδος από αυτό το τουρνουά είναι πως οι αθλητές μπαίνουν σε αγωνιστικές συνθήκες και οι άνθρωποι των ομάδων θέλουν να το καθιερώσουν ώστε να διεξάγεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (4-6 εβδομάδες). Η ανταπόκριση της περιφέρειας υπήρξε άμεση με την παραχώρηση των χρονομέτρων με τη συμβολή του κ. Ελευθεριάδη.
Μακεδονικός ? ΑΠΣ Οξύγόνο 6-16 (1-4, 3-3, 1-3, 1-6) ο Μακεδονικός αγωνίστηκε με έφηβους και το Οξυγόνο με την ανδρική του ομάδα.
Μακεδονικός (Μαντζουρίδης): Αττίκης, Λυκίδης 4, Κιόσης, Σαραμανδός, Γκόγκας, Γούλας, Χαρακόπουλος, Κουτίδης, Στέφου, Καρακανάκης, Σκούρτης 2, Τούτιος Γ, Τούτιος Θ, Πάσχος
Οξυγόνο (Στρουθόπουλος): Τρυπητήρης, Μαλεζάς 2, Άγγος 4, Μακρίδης 1, Τυριτίδης, Καλαμπόκας 3, Αγιαννιτόπουλος 1, Πανταζής Δ. 2, Αβραμίδης, Πιπιλακίδης, Πανταζής Ν. 3, Βενέτης
Ηρακλής ? ΠΑΣ Φοίβος 8-11 (1-6, 2-3, 2-1, 3-1) Ο Ηρακλής κατέβηκε με ομάδων νέων, ενώ ο Φοίβος με έφηβους
Ηρακλης (Χαλαϊτζιδης): Κονταξής, Μουτσιάνος Α. 1, Μπαξεβανίδης 3, Κατσιαγώνης Σ, Γκιόκας 2, Μουτσιάνος Κ.2, Χατζηκυριάκος, Καραγιάννης, Ζάραλης, Μαντζουρίδης, Μιχαηλίδης, Κατσιαγώνης Χ, Τσαμπάζης, Βουραζανίδης.
ΠΑΣ Φοίβος (Τουμπας): Ζαφειρόπουλος, Τάσος, Σωτηρόπουλος, Βουρνάζης, Παπαδόπουλος , Πετανίδης 3, Μαραγκός 2, Στέφος, Μυλωνάς 3, Φωτίου 2, Πολύζος, Κρητικόπουλος, Ζερκέζης, Σεΐζης
Ηρακλής ? ΑΠΣ Οξυγόνο 6-15 (1-4, 1-3, 3-1, 1-7) και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με το ανδρικό τμήμα τους.
Ηρακλής (Κλώτσικας): Αραμπατζής 2, Ζιαμπάς 2, Μπαξεβανίδης 1, Γκιόκας 1,
ΑΠΣ Οξυγόνο (Στρουθόπουλος): Μαλεζάς 4, Μαρίνης 5, Καλαμόκας 2, Άγγος 1, Τυριτίδης 1, Πανταζής 1, Συροπλάκης 1
ΣΑΠΚ Νεάπολης ? ΠΑΣ Φοίβος 3-15 (1-4, 2-2, 0-3, 0-6) και οι δύο ομάδες με το εφηβικό
ΠΑΣ Φοίβος (Τούμπας): Μαραγκός 1, Πετανίδης 3, Μαλκότσης 1, Σεΐζης 1, Κρητικόπουλος 1, Φωτίου 3, Παπαδοπουλος 1, Βασιλάκης 1, Μυλωνάς 2, Στέφος 1
ΣΑΠΚ Νεάπολης (Μητρούσης) Πανούσης 2, Παγωνίδης 1
Με νικητή τον ΠΑΣ Φοίβο και όλες τις ομάδες να βγαίνουν κερδισμένες από αγωνιστικής πλευράς, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο προπονητικό τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργανώθηκε στη Δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη.
Οι ομάδες της περιοχής που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να δώσουν δυνατές αναμετρήσεις και να προετοιμαστούν για τους αγώνες που θα λάβουν μέρος στα επόμενα ηλικιακά ή εθνικά πρωταθλήματα.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των συλλόγων που φιλοδοξούν να το καθιερώσουν και να πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα (4-6 εβδομάδων), ώστε οι αθλητές τους να έχουν περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Αυτό είναι και ένα δείγμα ότι οι άνθρωποι των συλλόγων θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω μέσα στα επόμενα χρόνια και να βγάλουν αθλητές καλούς από τα σπλάχνα των ομάδων τους.
Τα αποτελέσματα (17/12)
4η Αγωνιστική
Ηρακλής-Μακεδονικός 6-15 (2-2, 1-5, 1-6, 2-1) και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με το εφηβικό τους τμήμα 
Ηρακλής (Κλώτσικας): Μπαξεβανίδης 3, Μουτσιάνος 2, Γκόγκας 1,
Μακεδονικος (Μαντζουρίδης): Λυκίδης4, Κιόσης 3, Σαραμανδός 3, Στέφου 2, Σκούρτης 2, Γούλας 1,
ΣΑΠΚ Νεάπολης ? ΑΠΣ Οξυγόνο 6-9 (3-1, 2-2, 1-3, 0-3) Η ομάδα της Νεάπολης έπαιξε με έφηβους, ενώ το Οξυγόνο έπαιξε με άνδρες.
ΣΑΠΚ Νεάπολης (Μητρούσης) Πανούσης 5, Παγωνίδης 1
ΑΠΣ Οξυγόνο (Στρουθόπουλος) Πανταζής 3, Πανταζής 2, Μαλεζάς 1, Άγγος 1, Πιπιλακίδης 1, Μαρίνης 1
5η Αγωνιστική
Ηρακλής- ΣΑΠΚ Νεάπολης 11-4 (5-1, 0-3, 2-0, 4-0) Ο Ηρακλής αγωνίστηκε με το ανδρικό τμήμα, ενώ η ομάδα της Νεάπολης με το εφηβικό.
Ηρακλης (Χατζηκυριάκος): Χαλαϊτζίδης 3, Γκιόκας 2, Αραμπατζης 2, Ζιαμπας 2, Μπαξεβανίδης 1, Χατζηκυριακος 1
ΣΑΠΚ Νεάπολης (Μητρούσης): Παγωνίδης Σ. 1, Παγωνίδης Π. 1, Παπαδόπουλος 1, Ξηρουδάκης 1
Μακεδονικός ? ΠΑΣ Φοίβος 5-15 (2-5, 2-2, 0-2, 1-6) και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με το εφηβικό τους τμήμα
Μακεδονικος(Μαντζουρίδης) Κιόσης 2, Λυκίδης 1, Στέφου 1, Σκούρτης 1.
ΠΑΣ Φοίβος (Τούμπας) Τσερκετζής 3, Μαραγκός 3, Φωτίου 2, Μυλωνάς 2, Πολύζος 2 Μαλκότσης 1, Σεΐσης 1, Στέφος 1,
Τελική Βαθμολογία
  1. ΠΑΣ Φοίβος 12 (3 αγώνες με το εφηβικό του τμήμα, 1 με το ανδρικό)
  2. ΑΠΣ Οξυγόνο 9 (4 αγώνες με το ανδρικό του τμήμα)
  3. Μακεδονικός 6 (4 αγώνες με το εφηβικό του τμήμα)
  4. Ηρακλής 3 (2 αγώνες με το ανδρικό και 2 με το εφηβικό του τμήμα)
  5. ΣΑΠΚ Νεάπολης 0 (4 αγώνες με το εφηβικό τμήμα)