Ημερομηνίες Μεσογειακών Κυπέλλων 2019

Την εκλογή δύο Προέδρων στις Επιτροπές και τη συμμετοχή άλλων τεσσάρων (4) εκπροσώπων μας ως μέλη τους, εξασφάλισε η Ελλάδα στη συνεδρίαση του ?Μπιρό? της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας (COMEN), υπό την προεδρία του Δημήτρη Διαθεσόπουλο, το περασμένο Σάββατο (29/9) στη Λάρνακα.
Πρόεδρος της νέας Τεχνικής Επιτροπής των Καταδύσεων θα είναι η Γωγώ Φυρίγου, ενώ στην Ιατρική Επιτροπή, ο Κυριάκος Νανούσης, που είναι επίσης επικεφαλής και στις αντίστοιχες Επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN).
Μέλη των Τεχνικών Επιτροπών εκλέχθηκαν, στην Κολύμβηση ο πρώην πρωταθλητής μας και Βαλκανιονίκης, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ, Ηλίας Μάλαμας (πρόεδρος ο Ιταλός Βάλτερ Μπολονιάνι), στην Ανοιχτή Θάλασσα ο ολυμπονίκης και παγκόσμιος πρεωταθλητής μας Σπύρος Γιαννιώτης (πρόεδρος ο Ισραηλινός Χιζάκ Μαλούλ), στην υδατοσφαίριση ο πρόεδρος της ΕΠΑΥ και αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Λεωνίδας Μπατάκης (πρόεδρος ο Γάλλος Ρισάρ Παπαζιάν) και στην Καλλιτεχνική (Συγχρονισμένη) η τεχνική σύμβουλος του αθλήματος στην ΚΟΕ, Ελένη Κουγιά (πρόεδρος η Ιταλία Λάουρα ντε Ρέντσις).
Τα Μεσογειακά Κύπελλα του 2019 ορίστηκαν να διεξαχθούν ως εξής:
*Κολύμβηση, 21-23 Ιουνίου Μπουργκάς (Βουλγαρία)
*Καταδύσεις, 25-28 Ιουλίου Βελιγράδι (Σερβία)
*Καλλιτεχνική (Συγχρονισμένη), 1-4 Αυγούστου Γενεύη
*Υδατοσφαίριση, 1-4 Αυγούστου Ιταλία (ο τόπος θα οριστεί αργότερα)
*Ανοιχτή Θάλασσα, 5-6 Οκτωβρίου Λάρνακα (Κύπρος)
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές