ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΞΥΝΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημήτρης Ξυνάδας και Άρης θα πορευτούν μαζί για την επόμενη διετία

Ο πρωταθλητής κολύμβησης του Άρη, Δημήτρης Ξυνάδας, που ανανέωσε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους κίτρινους για δύο ακόμη χρόνια, υπόσχεται, μέσω των «Αθλητικών Νέων», να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη «ναυαρχίδα» του ερασιτέχνη Άρη. Ο Έλληνας κολυμβητής δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη, καθώς ο Άρης είναι ο σύλλογος με τον οποίο έχει πετύχει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην καριέρα του.

Όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του ο Δημήτρης Ξυνάδας τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος, γιατί μένω για έκτη χρονιά στον Άρη. Αισθάνομαι την ομάδα σαν την οικογένειά μου, καθώς με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο έχω τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου. Παράλληλα όλοι οι συναθλητές μου στο γκρουπ του Χρυσάφη είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες κάτι που με έχει βοηθήσει πού στην έως τώρα εξέλιξή μου».

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν εκδήλωσαν και άλλοι σύλλογοι ενδιαφέρον προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ο «κιτρινόμαυρος» κολυμβητής δήλωσε: «Υπήρξαν αρκετές ομάδες από την Αθήνα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου. Οι προτάσεις ήταν αρκετά ελκυστικές, αλλά μια σειρά ιδιαίτερα σημαντικών λόγων με οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνω στο σύλλογο».

Ποιος ήταν ο κυριότερος απ? αυτούς; Η απάντηση: «Ο σημαντικότερος λόγος ήταν και είναι η παρουσία του προπονητή μου, του Χρυσάφη Βαγγελακάκη. Πλέον έχουμε αναπτύξει άλλη σχέση. Είμαι στη Θεσσαλονίκη σαν φοιτητής, μακριά από το σπίτι μου και τον νιώθω σαν δεύτερο πατέρα μου».

«Στόχος το Λονδίνο»

Ποιοι είναι όμως οι επόμενοι στόχοι που θέτει ο Δημήτρης Ξυνάδας για το άμεσο μέλλον; «Καταρχάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Σαγκάη τον Ιούλιο. Αλλά όλη η προσπάθεια που αρχίσαμε από φέτος αποσκοπεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το καλοκαίρι του 2012 είναι κοντά και το μονοπάτι που οδηγεί στο Λονδίνο ξεκινά από τώρα».

Ο πρόσθιος πρωταθλητής των κίτρινων έστειλε και το μήνυμά του στο φίλαθλο κόσμο του Άρη λέγοντας: «Η κολύμβηση είναι ένα από τα πλέον πετυχημένα τμήματα του συλλόγου που έχει χαρίσει αρκετές διακρίσεις κατά το παρελθόν. Γι? αυτό τα κολυμβητήρια θα πρέπει να γεμίζουν. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου στις προσπάθειές μας».

Κλείνοντας ο Ξυνάδας έδωσε και τις ευχές του για τον σύλλογο: «Θέλω να ευχηθώ μια καλή αγωνιστική χρόνια σε όλα τα τμήματα του Άρη με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές