ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΤΣΕΤΣΟ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ

Πηγή:http://www.patris.gr

Εζησε ό,τι ονειρεύτηκε. Ολυμπιονίκης στην κολύμηβηση, βαλκανιονίκης, προπονητής, πρωταθλητισμό και είδε τα δύο από τα τρία παιδιά του (το 3ο είναι 5 ετών) να ασχολούνται με την κολύμβηση. Ο λόγος για τον Τσέτσο Γκολομέεβ που μετά από μάχη με την επάρατο νόσο, χθες άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών.
Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή στις 2 μ.μ. στο νέο Κοιμητήριο. Ο
Γκολομέεβ ήρθε από την Βουλγαρία το 1992 στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ και έμεινε μέχρι το 1998 που ξαναγύρισε στην πατρίδα του. Κάθισε δυο χρόνια και το 2000 ήρθε ξανά στο Ηράκλειο και εργάστηκε μέχρι πέρυσι στον ΚΟΗ. Τον τελευταίο χρόνο ήταν υπεύθυνος στην ιδιωτική πισίνα που είχε κατασκευάσει και προπονούσε παιδιά. Ολο αυτό το διάστημα είχε φροντίσει να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές

1 σχόλιο στο “ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΤΣΕΤΣΟ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ

  1. κ.Τσέτσο μας λείπεις!! . Είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον κ. Τσέτσο , με την υπομονή του , την καλοσύνη του αλλά και την αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά είχε κερδίσει τους πάντες στο κολυμβητήριο αλλά και εμένα , έμαθα πολλά από εκείνον και πάνω από όλα την ανθρωπιά και το ευ αγωνίζεσθε . Οι εμπειρίες αυτές ήταν σπουδαία μαθήματα ζωής για μένα που πάντα θα έχω μέσα μου . Αυτά τα λίγα λόγια ήθελα να πω για έναν σπουδαίο άνθρωπο που δυστυχώς έφυγε νωρίς .

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός.