Πρόγραμμα και Συμμετοχές 3rd Greek Nireas Artistic Swim Cup 2018,21-22 April 2018,Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου

PROGRAMM 3rd GREEK NIREAS ARTISTIC SWIM CUP 2018
3rd GREEK NIREAS ARTISTIC SWIM CUP 2018 8-9 YEARS OLD
3rd GREEK NIREAS ARTISTIC SWIM CUP 2018 UNDER 12 YEARS OLD
3rd GREEK NIREAS ARTISTIC SWIM CUP 2018 13-15 YEARS OLD
Αρχίζει το Σάββατο (21 Απριλίου) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (22/4) το μίτινγκ Καλλιτεχνικής κολύμβησης που διοργανώνει ο Νηρέας Χαλανδρίου, με την αιγίδα της ΚΟΕ και την στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου. Πρόκειται για το «3ο Νηρέας Σύγχρο Καπ» που ανήκει στο επίσημο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και το οποίο θα φιλοξενήσει περίπου διακόσια πενήντα (250) κορίτσια ηλικίας 9 έως 15 ετών απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο σύλλογος του Χαλανδρίου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/4) συνέντευξη Τύπου στο Παλαιό Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Γιακουμάτου, του γενικού γραμματέα Δημήτρη Γριζάνου, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Αθλητισμού, Κώστα Τσίγκου, της αθλήτριας ορόσημο του αθλήματος στην Ελλάδα, με κορυφαίες διακρίσεις και προπονήτριας Χριστίνας Θαλασσινίδου, καθώς και της  Ναταλίας Ανθοπούλου, επίσης πρώην πρωταθλήτριας μας, που είναι προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του Νηρέα.
Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν και οι αθλήτριες του Νηρέα, Εμμανουέλα Γριζάνου, Έλενα Καραμάνη, Ελένη Τάτση και Σοφία Ρηγάκου.