Οι 2 από τους 3 Ομίλους της Προκριματικής φάσης, διεξάγονται από αύριο (Παρασκευή) έως και την Κυριακή, οι αγώνες του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γ? Εθνικής κατηγορίας.
1. Όμιλος Πατρών (κολ. «Αντώνης Πεπανός»)
ΝΟ ΙΤΕΑΣ, ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΟ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ, ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
2. Όμιλος Αττικής (κολ. Νέας Σμύρνης)
ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥ, ΜΙΛΩΝ, ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΑΡΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Οι αγώνες στον 3ο Όμιλο (Βόλος), θα διεξαχθούν το τριήμερο 23-25 Ιουλίου. Μετέχουν: ΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΝΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΟΕΑΝΑΒΟΛΟΥ
Στην τελική φάση (30/7 ? 1/8), προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε Όμιλο (σύνολο 6). Οι 2 πρώτες, στη συνέχεια, ανέρχονται στην Β? Εθνική κατηγορία, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στην τελευταία θέση των Ομίλων στην Προκριματική φάση, υποβιβάζονται στην Δ? Εθνική κατηγορία.
Kalispera sas,
mporeite na kanete post to analytiko programma (imeres kai ores) tou protathlhmatos G’ Ethnikis sto polo(omilos Neas Smyrnis)?
Efharisto
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ POST.ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΕ.ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ MAIL ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΔΕΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ