ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΑ

Ο Εθνικός  Ο.Φ.Π.Φ. στα πλαίσια μιας ευρύτερης προσπάθειας του για τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος των αξιών και ιδανικών που αυτό πρεσβεύει και τη σύσφιξη των σχέσεων των αθλητών, διοργανώνει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2010-11 για 2η φορά αγώνες κολύμβησης με την επωνυμία «ΚΑΛΦΑΜΑΝΩΛΕΙΑ» τιμώντας την μνήμη του αθλητή και Προέδρου του,  που θα καλύπτει το φάσμα των ηλικιών αθλητών και αθλητριών αγωνιστικών κατηγοριών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν Σάββατο (απόγευμα) 26/03/2011 και Κυριακή (πρωί και απόγευμα)  27/03/2011 στο Εθνικό Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά «Π. ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ» (50μ.) Τα αποτελέσματα θα είναι επίσημα με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να συμμετέχετε στους προαναφερθέντες αγώνες. Ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκληση μας σας ευχαριστούμε θερμά. Επίσης παρακαλούμε τις Περιφερειακές επιτροπές όπως ενημερώσουν σχετικά και έγκαιρα όλα τα σωματεία της αρμοδιότητα τους.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. σας εύχονται καλή δημιουργική χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΔΩ