Νέο Κύμα το όνομα της παράταξης του Σπύρου Γιαννιώτη για τις εκλογές στην Κ.Ο.Ε.

Ένα νέο αθλητικό ταξίδι ξεκινά για εμένα ως υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΕ. Μέσα σε αυτήν την Ομοσπονδία γαλουχήθηκα και μέσω αυτής, αξιώθηκα να νιώσω την ύστατη εθνική υπερηφάνεια, φορώντας το εθνόσημο σε πέντε Ολυμπιάδες και ανεβαίνοντας στο βάθρο πολλών διεθνών διοργανώσεων, με αποκορύφωμα αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.
Η υπερηφάνεια αυτή με οδήγησε στην αίσθηση του χρέους και της ανταπόδοσης. Θέλω λοιπόν πλέον να ανταποδόσω και να προσφέρω απο νέα θέση όλες τις ικανότητες και τις γνώσεις μου, ώστε να μεγενθύνουμε, να βελτιώσουμε, να αναπτύξουμε και να πάμε μαζί την Ομοσπονδία μας στο μέλλον σε ακόμα μεγαλύτερες και περισσότερες νίκες.
Δεσμεύομαι ως πρόεδρος της ΚΟΕ να δώσω όλες τις δυνάμεις μου για την επίτευξη της Διοικητικής Αριστείας και την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση. Όραμα μου είναι να δω την Ομοσπονδία μας να ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα στον Ελληνικό και διεθνή χώρο.
Αποστολή μου είναι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των εμπλεκόμενων μερών (αθλητές, σωματεία, προπονητές) μέσω σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και διαχείρισης. Μένοντας πιστός στις ηθικές αρχές της εργατικότητας της διαφάνειας, της δεκτικότητας, της δικαιοσύνης και της προσφοράς, θέλω μαζί με τους συνεργάτες μου, να προσφέρω τις δυνάμεις μου στον χώρο αλλά και στην κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση