Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ WATER POLO ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Κώστας Φλέγκας είναι ο τελευταίος που «κόπηκε» από την αποστολή της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών που αναχωρεί αύριο για το Ζάγκρεμπ, όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάσος Δούμπας, κατέληξε τελικά στους Κώστα Τσαλκάνη και Κώστα Γαλανίδη ως δίδυμο τερματοφυλάκων, αφήνοντας εκτός 13άδας τον βασικό γκολκίπερ του Πανιωνίου.
Στο μεταξύ, ανησυχία υπάρχει στο «στρατόπεδο» της εθνικής για τον Γιώργο Ντόσκα, ο οποίος τραυματίστηκε σε δάχτυλο του χεριού στη σημερινή προπόνηση.
Το πρόβλημα του περιφερειακού του Ολυμπιακού δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό (πρόκειται για κάκωση), αλλά οι γιατροί του συνέστησαν ακινησία για 2-3 ημέρες.
Ετσι, μοιάζει πολύ πιθανό ο διεθνής άσος να απουσιάσει από την πρεμιέρα της Κυριακής με τη Σερβία (έτσι κι αλλιώς αυτό είναι ένα ματς που λογικά δεν μπορεί να “χτυπήσει” η εθνική), αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο.
Η ελληνική αποστολή αναχωρεί αύριο το μεσημέρι (15:15) για την κροατική πρωτεύουσα μέσω Βιένης και στη διάθεση του Τάσου Δούμπα βρίσκονται οι Κώστας Τσαλκάνης, Δημήτρης Μιτελούδης, Αλέξανδρος Γούνας (Βουλιαγμένη), Κώστας Γαλανίδης, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Κώστας Μουρίκης, Ανδρέας Μιράλης (Πανιώνιος), Γιώργος Ντόσκας, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς (Ολυμπιακός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΝΟ Πατρών).

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές