Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WATER POLO ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη, που τους οφείλονται «δεδουλευμένα» πέντε μηνών, έχουν οργανώσει για αύριο Τρίτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 στο καφέ-ρεστοράν «Mare Marina» στη Μαρίνα του Φλοίσβου ειδική εκδήλωση σε μια ύστατη προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για τη σωτηρία του τμήματος. Τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, αφού ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, και ήδη πολλοί επώνυμοι έχουν δεσμευτεί πως θα δώσουν το παρών για να τιμήσουν αυτή την προσπάθεια.

Πιο συγκριμένα από τον καλλιτεχνικό χώρο αναμένεται να είναι μεταξύ άλλων ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Θάνος Καλιώρας και η Ραλία Χρηστίδου. Όσο αφορά τον αθλητικό στην εκδήλωση θα παραβρεθούν πολλοί  Ολυμπιονίκες, μέλη όλων των ομάδων του Ολυμπιακού αλλά και ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Καραχάλιος.

Χθες το μεσημέρι άλλωστε, οι γοργόνες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Γ.Καραϊσκάκης» για να μοιράσουν προσκλήσεις και να ενημερώσουν τον κόσμο για την κίνηση τους και η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη. Ελπίζουμε να φανεί αυτό και την Τρίτη, γιατί στις δύσκολες περιόδους που ζούμε μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του Mare Marina: 210 9822220

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές