ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ WATER POLO

Για το Καζάν της Ρωσίας αναχωρεί αύριο η εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν ακόμη οι ομάδες της Ιταλίας, της Σερβίας, της Αυστραλίας και της Ρωσίας.
Την τεχνική ευθύνη της ομάδας θα έχει ο Παναγιώτης Τρούλος, ο οποίος επέλεξε στην αποστολή τους Γιώργο Παπαδόγιαννη, Αντώνη Ξενάκη, Κώστα Βιτέλα, ‘Αγγελο Βλαχόπουλο, Δημοσθένη Δερμιτζάκη, Μάριο Καπότση, Ματθαίο Σαλτέρη, Λεόντιο Κουκή, Σπύρο Φωτόπουλο, Νίκο Προσινικλή, Μιχάλη-‘Αγγελο Δρακόπουλο και Γιώργο Περατηνό.
Το πρόγραμμα των αγώνων της ελληνικής ομάδας (ώρες Ελλάδας): Παρασκευή, 6/8 10:30 Ρωσία-ΕΛΛΑΔΑ 16:00 ΕΛΛΑΔΑ-Αυστραλία Σάββατο, 7/8 09.00 Σερβία-ΕΛΛΑΔΑ 16:00 ΕΛΛΑΔΑ-Ιταλία Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή, αλλά η εθνική έχει ρεπό.

Δύο ήττες γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των νέων ανδρών στα σημερινά παιχνίδια της, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Καζάν.
Το πρωί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε από την οικοδέσποινα Ρωσία με 4-3 (οκτάλεπτα: 0-1, 1-0, 1-0, 2-2), ενώ το απόγευμα ηττήθηκε από την Αυστραλία με 8-4 (οκτάλεπτα: 1-1, 0-1, 6-2, 1-0).
Η ελληνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά αύριο, αντιμετωπίζοντας το πρωί (09:00) τη Σερβία και το απόγευμα (16:00) την Ιταλία.

Τέσσερις ήττες είναι ο συνολικός απολογισμός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των νέων ανδρών στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Καζάν.
Μετά τις χθεσινές ήττες από Ρωσία και Αυστραλία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε άλλες δύο στα σημερινά παιχνίδια του.
Το πρωί η εθνική ηττήθηκε από τη Σερβία με 7-6 (οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 2-2, 1-0), ενώ το απόγευμα έχασε από την Ιταλία με 14-8 (οκτάλεπτα: 4-1, 2-3, 4-2, 4-2).
Το τουρνουά ολοκληρώνεται αύριο, με τις αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική, ωστόσο η ελληνική ομάδα έχει ρεπό.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές