Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΝ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ

Οι προσπάθειες του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου και της Λέσχης Φίλων του ΝΟΝ να ξαναγυρίσουν οι εγκαταστάσεις στη θέση «Όμιλος» πάλι στην ευθύνη και διαχείριση του Σωματείου, άρχισαν να καρποφορούν. Συγκεκριμένα, μέλη του ΝΟΝ και της Λέσχης των Φίλων καθάρισαν από κάθε λογής σκουπίδια την περιοχή, έπλυναν ακαθαρσίες και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού προσπάθησαν να διατηρούν το χώρο καθαρό. Έτσι, πολλοί νέοι και ηλικιωμένοι Ναυπλιώτες, αλλά και πλήθος επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους εκεί.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά για τις προσπάθειες αυτές τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν και ιδιαιτέρως το φίλο Γιάννη Μακρή, που πρωτοστάτησε στο συντονισμό όλων των ενεργειών. Πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια ήταν επίσης ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Νίκος Χουντάλας και ο δήμαρχος Ναυπλίου κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ο οποίος διέθεσε τα συνεργεία και επέβλεψε ο ίδιος τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου από τη θέση «Μπανιέρες» μέχρι τη θέση «Όμιλος».
Ο ΝΟΝ τους ευχαριστεί όλους θερμά και υπόσχεται ο χώρος ? μετά την οριστική του παραχώρηση στο σωματείο ? να ανακτήσει την παλιά του αίγλη και χρήση προς όφελος της νεολαίας και της ναυπλιακής κοινωνίας γενικότερα.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές