ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η Κ.Ο.Ε.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές της ΚΟΕ με τους υπευθύνους της ΕΡΤ, με στόχο την τηλεοπτική κάλυψη των σημαντικότερων διοργανώσεων του υγρού στίβου.
Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αλλαγή στάσης της κρατικής τηλεόρασης και τόνισε: «Είμαι ευτυχής που η ΕΡΤ είναι δίπλα μας, στα αθλήματά μας που πρωταγωνιστούν και φέρνουν τόσες διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό.
Μετά από μία περίοδο κατά την οποία η κρατική ραδιοτηλεόραση μας είχε γυρίσει την πλάτη, η βούληση για την μεταξύ μας συνεργασία ανοίγει άλλες προοπτικές για την προβολή των αθλημάτων μας.
Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να στηρίξουμε αυτή τη συνεργασία, προς όφελος των αθλημάτων και των αθλητών μας, που δικαιούνται να έχουν την δικό τους μερίδιο προβολής».
Οι συζητήσεις των δύο πλευρών εστιάζονται στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης, αλλά και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών, που θα διεξαχθεί του χρόνου στο Βόλο.
Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.
* Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος αναχωρεί αύριο για το Μοντεβίδεο, όπου θα μετάσχει στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της FINA.
Οπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης «… θα συζητηθούν θέματα που έχουν σχέση με το καταστατικό της FINA.
Αναμένονται να γίνουν σημαντικές αλλαγές και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
Επίσης, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στους κανονισμούς των διεθνών διοργανώσεων του πόλο, τόσο στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, όσο και εφήβων-νεανίδων».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές