ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ WATER POLO ΣΤΟ «Patras 1st Water Polo Day»

Ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε το τουρνουά «Patras 1st Water Polo Day», που συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη η ΝΕΠ και ο ΝΟΠ.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» (συγκεκριμένα στην πισίνα του καταδυτηρίου), με την συμμετοχή των τμημάτων υποδομών αγοριών και κοριτσιών των δύο πατρινών συλλόγων.

Η ΝΕΠ ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και τους θεατές των αγώνων για την παρουσία τους στις κερκίδες του «Α. Πεπανός».

«Τα παιδιά έπαιξαν και χάρηκαν το πόλο. Στόχος μας μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, είναι να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον τους για το άθλημα και να τους δώσουμε έξτρα κίνητρα για να χαρούν και να μάθουν σωστά το πόλο», τόνισε ο προπονητής των υποδομών της ΝΕΠ, Βασίλης Λαμπάτος.

«ΠΑΡΩΝ» ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΤΣ

Να σημειωθεί ότι τους αγώνες παρακολούθησε και ο Σέρβος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας πόλο των Ανδρών Ντράγκαν Αντριτς, ο οποίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την οργανωτική, όσο και από την αγωνιστική επιτυχία του «Patras 1st Water Polo Day».

«Είναι μια πρωτοβουλία που θα επιφέρει καρπούς στο πατραϊκό πόλο. Το μέλλον είναι πλέον οι υποδομές και εκεί θα πρέπει να δουλέψουν όλες οι ομάδες. Οι προϋποθέσεις στην Πάτρα υπάρχουν, έτσι ώστε να αναδειχθούν και άλλοι σπουδαίοι πολίστες, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι δυο κορυφαίοι σύλλογοι, η ΝΕΠ και ο ΝΟΠ έχουν εγκαινιάσει μια νέα εποχή συνεργασίας, η οποία θα ωφελήσει και τους δύο και πάνω από όλα το πατραϊκό και ελληνικό πόλο», τόνισε ο Ντράγκαν Αντριτς.

Ο Σέρβος προπονητής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη ΝΕΠ για την φιλοξενία (η φωτογραφία του Γιάννη Ανδρουτσόπουλου είναι από το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση των «δελφινιών» στον Αντριτς στο εστιατόριο «Ναύτοικο» στο Ρίον) και υποσχέθηκε ότι θα ξαναβρεθεί πολύ σύντομα στην Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ήταν ελεύθερη για όλους τους φίλους του ναυταθλητισμού.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές