Οδηγίες και Πρόγραμμα Χειμερινών Ημερίδων Ορίων Π.Ε.Κ.ΚΔ.Μ.,17-18 και 24-25 Οκτωβρίου 2020,Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Οι αγώνες, η είσοδος και η έξοδος των κολυμβητών-τριων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που ίσχυε και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Σε γονείς ή θεατές δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους στις εγκαταστάσεις και στις κερκίδες θα επιτρέπεται μόνον η είσοδος των προπονητών και ένας εκπρόσωπος από κάθε ομάδα.Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για την είσοδο σας στα κολυμβητήρια.

Η μάσκα θα πρέπει να φοριέται από την εξωτερική κεντρική είσοδο των αθλητικών εγκαταστάσεων και καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στα κολυμβητήρια και πρέπει να καλύπτει οπωσδήποτε το στόμα και τη μύτη.

Απαγορεύονται τα υποκατάστατα μάσκας ή μόνον οι προσωπίδες τα οποία αποτελούν συμπληρωματικά μέτρα και όποιος θέλει να τα χρησιμοποιήσει θα πρέπει να τα εφαρμόζει έχτρα από την μάσκα.
Οι αθλητές-τριες πρέπει να φοράνε μάσκα καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στα κολυμβητήρια και θα την αφαιρούν μόνον κατά την είσοδο τους στο νερό ενώ θα την επανατοποθετούν αμέσως μετά την έξοδο τους από αυτό.

Όλοι θα πρέπει να κρατάνε τις απαιτούμενες αποστάσεις και απαγορεύεται κάθε είδους συνωστισμός εκτός και εντός των εγκαταστάσεων.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές