Προκήρυξη και Λίστα Συμμετεχόντων 48ου Διάπλου Τορωναίου Κόλπου,Σάββατο 14 Ιουλίου 2018,Νικήτη-Σιθωνία-Χαλκιδική

Λίστα Συμμετεχόντων 48ου Διάπλου Τορωναίου Κόλπου,Σάββατο 14 Ιουλίου 2018,Νικήτη-Σιθωνία-Χαλκιδική

Η επιλογή των αθλητών έγινε από τετραμελή επιτροπή : 
1. Πρόεδρος της ΕΕΝΝ ο ΣΙΘΩΝ: Παπαθανασίου ιωακείμ
2. Αντιπρόεδρος της ΕΕΝΝ ο ΣΙΘΩΝ : Βασιλικού Τριανταφυλλιά
3. μέλος του Συλλόγου: Κούρα Κωνσταντίνα
4. μέλος του συλλόγου : Μητσιάρα Σόνια
Οι αιτήσεις που ήρθαν στα χέρια μας μέσο μειλ και ταχυδρομείου ανέρχονταν στις 58. 
α: Απερρίφθησαν οι αιτήσεις αθλητών που έχουν ξανακάνει τον Διάπλου του Τορωναίου κόλπου και έχουν τερματίσει.
β: Εγκρίθηκαν απευθείας οι 4 κολυμβητές λόγο εντοπιότητας αντί για 7
γ: Εγκρίθηκαν όλες οι αιτήσεις αθλητών που είχαν απορριφθεί από 2 φορές και πάνω
δ: έγινε επιλογή με γνώμωνα το γυναικείο ποσοστό και το βιογραφικό στους αθλητές που έχουν απορριφθεί τουλάχιστον μία φορά
ε: και τέλος έγινε επιλογή σε νέες αιτήσεις με μέτρο την ηλικία , τόπο καταγωγής και βιογραφικό
Η Επίσημη λίστα ακολουθεί:
όλοι οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν για τις υποχρεώσεις τους στην τρέχουσα εβδομάδα
Με εκτίμηση
Η επιτροπή αγώνα
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ?Ο ΣΙΘΩΝ? προκηρύσσει τον 48ο κολυμβητικό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, στην Νικήτη Χαλκιδικής το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.
Είναι πλέον γνωστό στο πανελλήνιο ότι η εκδήλωση αυτή είναι μια προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους μακριά από τις σκοπιμότητες του πρωταθλητισμού, έτσι όπως μας το κληροδότησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.
Οι κολυμβητές θα διανύσουν την απόσταση των 26 Κm από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας στην Νικήτη της Σιθωνίας χωρίς την χρήση πτερυγίων ή άλλων βοηθητικών μέσων πλεύσης. Για την ασφάλειά τους θα συνοδεύονται από μηχανοκίνητες βάρκες και ταχύπλοα σκάφη που διαθέτουν ασύρματη επικοινωνία. Στις βάρκες συνοδείας επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι δύο συνοδοί.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου από το ξενοδοχείο ?Παλλήνη? στην Κασσάνδρα. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον εξήντα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εφόσον έχουν ολοκληρώσει στο παρελθόν κολυμβητικό αγώνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται σε 20 κολυμβητές.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την συνημμένη αίτηση ηλεκτρονικά στο email: toronaiosdiaplous@gmail.com ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Ε.Ε.Ν.Ν. ?Ο ΣΙΘΩΝ?, Νικήτη Χαλκιδικής, Τ.Κ. 63088, υπ? όψιν κ. Βασιλικού Τριανταφυλλιάς. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι 15η Μαΐου.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων ξεπερνά τις 20, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή, με γνώμονα την προαγωγή του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα αλλά και δίνοντας έμφαση στην εντοπιότητα, την ανάλογη κατανομή των συμμετεχόντων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, όπως και στα δύο φύλα, καθώς και την εμπειρία των αθλητών.
Το κόστος συμμετοχής είναι 150 ? και καλύπτει κάποια από τα έξοδα του αγώνα, διαμονή δύο διανυκτερεύσεων για τον αθλητή και ένα συνοδό.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές