ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

Στο εναρκτήριο γκραν πρι της παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Σάντος της Βραζιλίας στις 17 Απριλίου θα κάνει ο Σπύρος Γιαννιώτης την πρώτη φετινή του κούρσα στα 10 χλμ κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης συνεχίζει χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις τους και σχεδιάζει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του να αγωνιστεί στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης που θα γίνει το ερχόμενο Σαβατοκύριακο στο «Παπαστράτειο».
«Για την εποχή που βρισκόμαστε έχω βάλει πολλά χιλιόμετρα προπόνηση, πιστεύω ότι θα αγωνιστώ στο χειμερινό πρωτάθλημα, περισσότερο για να κάνω προπόνηση. Ο στόχος παραμένει η ανοιχτή θάλασσα. Σε σχέση με πέρυσι η προετοιμασία βρίσκεται σε καλύτερο σημείο, αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος από το αποτέλεσμα. Μετά τον αγώνα στη Βραζιλία θα προετοιμαστώ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σανγκάη, εκεί θέλω να είναι στην καλύτερη αγωνιστική μου κατάσταση γιατί είναι και αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.» δήλωσε στο Sentragoal ο αθλητής του Ολυμπιακού.
Να σημειώσουμε ότι η φετινή σειρά των γρκαν πρι της παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Φραν Κρίπεν, του Αμερικάνου παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα της περσινής σειράς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τη διάρκεια της κούρσα έχασε τη ζωή του σε ηλικία 26 ετών

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές