Στην ΚΟΕ η τεχνική κολύμβηση

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ενσωματώνονται στους κόλπους της τα αθλήματα της ΕΟΥΔΑΑΤΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας, Αθλητικής Αλιείας & Τεχνικής Κολύμβησης). Οπως αναφέρει με σχετική ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

«Στους κόλπους της ΚΟΕ θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται πλέον τα αθλήματα της ΕΟΥΔΑΑΤΚ (Τεχνική Κολύμβηση κ. λ. π). Μετά τη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, και ο εκπρόσωπος της ΕΟΥΔΑΑΤΚ, Ηλίας Ξιάρχος, με τον γγΑ, Πάνο Μπιτσαξή, επήλθε πλήρης συμφωνία και έγινε δεκτή η πρόταση της ΚΟΕ, για την ενσωμάτωση των αθλημάτων της ΕΟΥΔΑΑΤΚ.

Η τεχνική κολύμβηση είναι άθλημα με μεγάλη άνοδο και πολλές επιτυχίες, τα τελευταία χρόνια και με τη λύση που προκρίθηκε το άθλημα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να προοδεύει, παράλληλα με τα υπόλοιπα πέντε (5) Ολυμπιακά Αθλήματα της ΚΟΕ. Για τις διαδικαστικές πράξεις που απαιτούνται, οι δύο πλευρές επιφυλάχθηκαν να τα τακτοποιήσουν με όλες τις σχετικές και νόμιμες διαδικασίες».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές