ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

Σε συμφωνία με την Παρτιζάν Βελιγραδίου ήρθε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος βρέθηκε στη Σερβία και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου.
Πλέον ο 34χρονος πολίστας θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να απολαύσει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει στο Βελιγράδι για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της νέας ομάδας του.
Ο Χατζηθεοδώρου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έχοντας πρώτα πανηγυρίσει 27 τίτλους σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, λόγω της μείωσης αποδοχών που του προτάθηκε από τους διοικούντες τους Πειραιώτες.

Ως δικαίωση μετά την αποπομπή του από τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τη συμφωνία του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Δεν ήθελα να σταματήσω άδοξα.
Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος γιατί το πιο ιστορικό σωματείο στην Ευρώπη θέλησε να με βάλει στο ρόστερ του.
Οι άνθρωποι δεν πίστευαν ότι με έδιωξαν από τον Ολυμπιακό.
Έκαναν τα αδύνατα δυνατά κι εγώ με μεγάλη ευχαρίστηση αποδέχθηκα την πρότασή τους.
Με αποκαλούν “μαέστρο”.
Για μένα είναι ένας απίστευτος χαρακτηρισμός», τόνισε ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας υδατοσφαίρισης των “ερυθρολεύκων”, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra 103,3”.
Πρόσθεσε ότι εξαρχής στόχος του ήταν να βρει ομάδα στο εξωτερικό «… επειδή δεν ήθελα να παίξω αντίπαλος του Ολυμπιακού».
Ο Χατζηθεοδώρου παραδέχθηκε ότι υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αν και ο ΠΑΟΚ του είχε κάνει πολύ καλή οικονομικά πρόταση, και πρόσθεσε με νόημα: «Τα λεφτά που θα πάρω είναι πολύ λίγα, αλλά μου αρκεί ότι θα παίξω στην Παρτιζάν.
Όλος ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι.
Αυτό που βγάλανε προς τα έξω, πως ό,τι κάνω το κάνω για τα χρήματα, δεν είναι αληθές».
Ο άλλοτε διεθνής πολίστας κατέληξε λέγοντας ότι στόχος του με την Παρτιζάν είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων που διεκδικεί η σερβική ομάδα.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές