ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ

Και ο Ιανουάριος βρίσκει τους αθλητές της Α.Ε ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ  για άλλον ένα μήνα  χωρίς πισίνα , χωρίς νερό. Τα παιδιά μας σαν τους περιπλανώμενους αθίγγανους πάνε σε όλα τα γειτονικά κολυμβητήρια απλώς και μόνο για να μην χάσουν την επαφή με τον χώρο της πισίνας και με τον προπονητή τους , χωρίς καμία ουσιαστική προπόνηση.
Δυστυχώς το πρόβλημα εμείς οι γονείς  δεν βλέπουμε να βρίσκει λύση .Με αποτέλεσμα να έχουμε έρθει στα όρια μας.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ το προχωράει όπως δουλεύει όλο το δημόσιο που γνωρίζουμε χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική ενημέρωση εκ μέρους τους.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕ. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ από την άλλη παραμένει σιωπηλή στην γωνία αφήνοντας τους γονείς ακαλύπτους να τραβάνε το δικό τους κουπί.
Πρέπει  οι μεν να καταλάβουν ότι  τα παιδιά ζουν και μεγαλώνουν  αυτά και οι οικογένειες τους μέσα σε αυτή την πόλη και έχουν μνήμη. Να καταλάβουν πως εμείς δεν θέλουμε τα παιδιά μας να κυκλοφορούν στις καφετερίες και στα Internet cafe αλλά να αθλουνται .
Και οι δε από την μεριά της ομάδας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για τα παιδιά με το πώς θα προπονηθούν καλύτερα και όχι για άλλα άσχετα  πράγματα .Ας σκεφτούν τώρα μήπως πρέπει να ματώσει και η δική τους τσέπη λίγο για να σωθούν κάποια πράγματα και όχι μονο να ματώνει η τσέπη των γονιών συνέχεια.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΣ

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές