ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σειρά παίρνει το κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου να κλείσει με μια εντελώς ξαφνική απόφαση ΒΟΜΒΑ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ από 9/12/2010.
Δεν ενδιαφέρεται κανείς μάλλον αν σε αυτό τον χώρο αθλουνται 500 παιδιά και τουλάχιστον άλλοι 500 ενήλικες .
Στην τοιχοκολλημένη ανακοίνωση η αναφορά που γίνεται σε αναγκαίες εργασίες, αναρωτιέται κανείς αν αυτές παρουσιαστήκαν ξαφνικά μετά από 15 ημέρες από τις εκλογές η είναι απλώς η δικαιολογία του δεν έχουμε αλλά χρήματα .
Και αν πραγματικά δεχτούμε ότι οι εργασίες πρέπει να γίνουν δεν θα πρέπει να το γνώριζαν οι υπάλληλοι του κολυμβητηρίου έτσι ώστε να μην εισπράττουν χρήματα για τον μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ από τον κόσμο που κολυμπάει .
Σε επαναλημενες   ερωτήσεις προς τους υπευθύνους για το πότε θα επαναλειτουργήσει η απάντηση είναι η δεν ξέρω η από τον καινούργιο χρόνο και βλέπουμε .
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε λοιπόν οι κόποι των παιδιών που ασχολούνται με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού για την φετινή χρονιά είναι χαμένοι .
Αθλητές παιδιά , που περίμεναν την περίοδο των εορτών να δουλέψουν λίγο παραπάνω και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο που θέλουν ,τα στέλνουν σπίτι τους και μάλλον στις κοντινές καφετερίες.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές