ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ Κ.Ο.Ε.

Στη συνεχιζόμενη απουσία του (όπως και των Αργύρη Θεοδωρόπουλου και Μανώλη Μυλωνάκη) από τις υποχρεώσεις της Εθνικής υδατοσφαίρισης, αναφέρθηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης, σε καταχώρηση στο προσωπικό του blog, που διατηρεί μέσω της ιστοσελίδας «sport24».
Ο διεθνής παίκτης αναφέρεται σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάσο Δούμπα, και αφήνει αιχμές κατά του τελευταίου, αλλά και στελεχών της ομοσπονδίας.
«Αποφάσισα να διηγηθώ την τελευταία επικοινωνία που είχα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό πριν την κλήση των παικτών για τα προκριματικά (σ.σ 26/3), μιας και δεν είχε κανένας από μας τους τρεις ποτέ την τιμή να μιλήσει με κάποιον παράγοντα της ΚΟΕ», αναφέρει αρχικά ο Αφρουδάκης.
«Μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκα εγώ προσωπικά από τον προπονητή, ζητήθηκε από την πλευρά μας, ενόψει των σοβαρών υποχρεώσεων που έχει η ομάδα, μία συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν και να συζητήσουμε, για να βρεθεί η χρυσή τομή στα προβλήματά μας ώστε να γυρίσουμε.
‘Αλλωστε ποτέ δεν θέσαμε τους εαυτούς μας εκτός ομάδας, απλά είχαμε ενημερώσει ότι είναι αδιανόητο να συμμετέχουμε και να μας απασχολούν προβλήματα του 2008 και ότι, σε περίπτωση λύσης αυτών, εμείς θα ήμασταν έτοιμοι να επιστρέψουμε», συμπληρώνει στην καταχώρησή του δείχνοντας ότι επιθυμία του ίδιου, αλλά και των Θεοδωρόπουλου και Μυλωνάκη, είναι η επιστροφή στην Εθνική, όμως υπό κάποιους όρους.
«Ο ομοσπονδιακός προπονητής μου είπε ότι θα επικοινωνούσε μαζί μου σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα μας έδινε μια απάντηση.
Ακόμα περιμένουμε… Είμαι γενικότερα επιφυλακτικός για το πώς μεταφέρονται τα λόγια μας στον πρόεδρο (σ.σ. της ΚΟΕ), για πολλούς και διάφορους λόγους…», αναφέρει με νόημα ο Χρήστος Αφρουδάκης, που καταλήγει με μία ακόμη “αιχμηρή” επισήμανση: «Κάτι τελευταίο, βάσει κάποιων παλιών δηλώσεων περί πατριωτισμού.
Να υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει “μετρητής πατριωτισμού” και δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι υπάρχουν Έλληνες που είναι πιο Έλληνες από κάποιους άλλους.
Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείται αυτή η λέξη».
Στην ίδια καταχώρηση ο άσος του Ολυμπιακού δίνει συγχαρητήρια στις γυναικείες ομάδες υδατοσφαίρισης για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες των τελευταίων ημερών, με ιδιαίτερη αναφορά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Βουλιαγμένη (σύλλογο από τον οποίο άλλωστε ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του), ενώ κάνει αίσθηση η αναφορά του στη διεθνή παίκτρια του ΝΟΒ, Χριστίνα Τσουκαλά: «Αν έκανε προπόνηση με ανδρική ομάδα, θα μπορούσε εύκολα να παίξει σε επίπεδο Α1 ανδρών.
Αυτό τα λέει όλα για τις δυνατότητες της 19χρονης».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές