ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΟΠΕΝ ΚΑΙ

Αριθ. πρωτ.  2158 /Ε

Αθήνα 31 Μαρτίου 2010

Προς

Σωματεία ? Μέλη ΚΟΕ

Περιφερειακές Επιτροπές

——————————

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας της ημερομηνίας έναρξης, 14 Μαίου, των Πανελληνίων εξετάσεων, αποφασίσθηκε, λόγω ότι αυτή συμπίπτει με την ημερομηνία έναρξης του Εθνικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, να γίνει αμοιβαία μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του με αυτή της κολυμβητικής διοργάνωσης «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ».

Συγκεκριμένα το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ θα διεξαχθεί 14-16 Μαίου 2010 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, ενώ το Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 7-9 Μαίου 2010 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Κέρκυρας.

Η διαμονή όλων των μετεχόντων θα γίνει στο ξενοδοχείο Aquis Hotels & Resorts, το οποίο βρίσκεται 20 λεπτά μακριά από το κολυμβητήριο.  Για την μεταφορά των ομάδων από ξενοδοχείο προς το κολυμβητήριο και επιστροφή θα υπάρχουν λεωφορεία.

Η ΚΟΕ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ? διατροφής από Πέμπτη 6/5 μετά το μεσημέρι μέχρι και το μεσημέρι (ώρα 16.00) της Κυριακής 9/5/10 και μετακίνησης ξενοδοχείο ? κολυμβητήριο ? ξενοδοχείο όλων των κολυμβητών-τριών που θα καταλάβουν θέσεις 1η-8η σε ατομικό ή ομαδικό αγώνισμα καθώς και ενός προπονητή και ενός συνοδού για όσες ομάδες έχουν δύο και πάνω κολυμβητές-τριες στις θέσεις 1-8 σε ατομικό ή ομαδικό αγώνισμα και ενός προπονητή για όσες έχουν 1 κολυμβητή-τρια στις θέσεις 1-8..

Για τους υπόλοιπους κολυμβητές-τριες το κόστος διαμονής-διατροφής θα είναι για :

Μονόκλινο δωμάτιο                70 ? το άτομο την ημέρα

Δίκλινο δωμάτιο                     65 ? το άτομο την ημέρα

Τρίκλινο δωμάτιο                    60 ? το άτομο την ημέρα

Στις πιο πάνω τιμές περιλαμβάνονται και τα έξοδα μετακίνησης ξενοδοχείο ? κολυμβητήριο ? ξενοδοχείο.  Η πληρωμή για την διαμονή ? διατροφή των επιπλέον ατόμων θα γίνει στο πρακτορείο που έχει αναλάβει την όλη διακίνηση.

Για την κράτηση δωματίων θα πρέπει να συμπληρωθεί το συνημμένο έντυπο το οποίο θα υποβάλλετε στην ΚΟΕ το αργότερο μέχρι 22 Απριλίου 2010, προκειμένου να γίνει αντίστοιχη κράτηση στο ξενοδοχείο.

Η ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι 3 Μαίου 2010.

Η Τεχνική σύσκεψη των συλλόγων θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα το κολυμβητηρίου Κέρκυρας 6/5/10 και ώρα 19.30.

Για το Δ.Σ

Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές