Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, ανάγκασε τους “ερυθρόλευκους” να εκδώσουν ανακοίνωση προκειμένου να γνωστοποιήσουν στους φιλάθλους τα δεδομένα.

Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν 14 πολίστες, ξεκαθαρίζεται ότι οι παίκτες θα δώσουν κανονικά το παρών στο επικείμενο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, αλλά και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ωστόσο γίνεται λόγος για αδιαφορία της διοίκησης προς την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Ολυμπιακού:

“Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη πως είμαστε έξι μήνες απλήρωτοι και οδεύουμε στον έβδομο μήνα, συν τα πριμ της περσινής περιόδου.

Από τα Χριστούγεννα δεχθήκαμε τη διαβεβαίωση της διοίκησης πως θα πληρωθούμε και κάναμε υπομονή για το καλό της ομάδας. Η υπομονή έχει εξαντληθεί. Οι αθλητές ζουν καθημερινά με δανεικά και η διοίκηση δεν κατανοεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εχουμε δεχθεί την απαξίωση και την αδιαφορία από τους διοικούντες κατ? επανάληψη τους τελευταίους επτά μήνες. Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και τον κόσμο του Ολυμπιακού, αποφασίσαμε πως θα δώσουμε το παρών στους αγώνες του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κατακτήσουμε τους δύο τίτλους, όπως κάνουμε πάντα.

Γνωστοποιούμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, σεβόμενοι τους εαυτούς μας και την αξιοπρέπειά μας”.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι:

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, Νίκος Δεληγιάννης, Γιώργος Αφρουδάκης, Αντώνης Βλοντάκης, Τάσος Σχίζας, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Αντρια Κομάντινα, Μανώλης Μυλωνάκης, Χρήστος Φλώρος, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Νικήτας Κόχειλας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές