Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ WATER POLO ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τον πρώτο αγώνα της υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Αντριτς θα δώσει την προσεχή Τρίτη η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, που θα αντιμετωπίσει στο Μπέργκαμο τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League 2011.
Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε σήμερα τους 13 παίκτες που θα πάρει στην αποστολή, η οποία αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για τη γειτονική χώρα. Εκπληξη μπορεί να θεωρηθεί ο αποκλεισμός του Δημήτρη Μιτελούδη, ενώ σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ απουσιάζουν επίσης οι Παναγιώτης Παπαδόγκωνας και Κώστας Γαλανίδης (ο τελευταίος είναι τραυματίας). Στη θέση τους κλήθηκαν οι Κώστας Φλέγκας, Γιώργος Κατσαούνης και Αρτίν Ελμισιάν.
Αναλυτικά στην αποστολή για το Μπέργκαμο μετέχουν οι Κώστας Τσαλκάνης, Γιώργος Κατσαούνης, Αρτίν Ελμισιάν, Αλέξανδρος Γούνας (Βουλιαγμένη) Κώστας Φλέγκας, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Μουρίκης (Πανιώνιος), Βαγγέλης Δελακάς, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Χριστόδουλος Κολόμβος (Ολυμπιακός). Στην Ιταλία θα μεταβούν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς, ο προπονητής της εθνικής εφήβων, Περικλής Δαμάσκος, ο μάνατζερ Αντώνης Αρώνης, ο φυσικοθεραπευτής Στέλιος Μηνάς και ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιάννης Μοντεσάντος.
Το παιχνίδι της Τρίτης θα αρχίσει στις 21:45 ώρα Ελλάδας, με διαιτητές τους Αλεξέι Κραπίβιν (Ρωσία) και Τόμας Σουλζ (Γερμανία). Στον όμιλό μας μετέχουν ακόμη η Κροατία και η Ολλανδία.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές