ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WATER POLO ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)

Εύκολα ή δύσκολα, οι πρωτοπόροι επικράτησαν των αντιπάλων τους, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών.

Το Αργοστόλι χρειάστηκε τα γκολ του Κουτσιαλή, για φθάσει στη νίκη επί της Γλυφάδας  με 6-5. Ο Ηρακλής χρειάστηκε ένα πέναλτι, πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, για να καταβάλει την αντίσταση της Κέρκυρας με το ίδιο σκορ 6-5 και τέλος ο ΟΥΚ επικράτησε του Ηλυσιακού στο Βόλο με 13-10 και η βαθμολογία  στην πρώτη τριάδα παρέμεινε η ίδια.

Οι ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν προκριθεί στις θέσεις 1-6 ειναι: Από τον Βόρειο όμιλο Αργοστόλι, Ηρακλής και ΟΥΚ και απο τον Νότιο τα Χανιά. Οι υπόλοιπες 2 θέσεις παίζονται ανάμεσα σε Τρίτωνα Αμαρουσίου, ΚΟΠΙ, ΟΦΗ και Περιστέρι.

Για τις θέσεις 7-12 θα αγωνιστούν από τον Βόρειο όμιλο η Γλυφάδα, η Κέρκυρα και ο Ηλυσιακός, ενώ από τον Νότιο ο Αγιος Νικόλαος, και οι 2 χαμένοι της μάχης για πρόκριση στην τριάδα του ομίλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ? ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ   6-5

Ακόμη φωνάζουν οι Κερκυραίοι καθώς ηττήθηκαν στο Ποσειδώνιο με 6-5, από τον Ηρακλή με ένα πέναλτι στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, της Α2 ανδρών.

Η ένταση που δημιουργήθηκε με τους ανθρώπους στον πάγκο της Κέρκυρας και τους διαιτητές,  είχε σαν κατάληξη να γραφτούν στο φύλο αγώνα, οι δύο παίκτες της ομάδας του νησιού των Φαιάκων, Χατζηγεωργίου και Νεράντζης, για εξύβριση, στο διαιτητικό δίδυμο.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 2-2, 1-1

Τα γκολ του Ηρακλή : Παπαθεοδώρου 2, Κουνελάς 2, Αρώνης 1, Αλιαπούλιος 1.

Τα γκολ της Κέρκυρας : Παπανελλόπουλος 2, Χάνδανος 1, Πουλίδας 1, Γιαννιώτης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής- Μπιράκης

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ? ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ   6-5

Με προσωπικό ρεσιτάλ του Κουτσιαλή, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ, η ομάδα του Αργοστολίου συνέχισε με νίκη 6-5, επί της Γλυφάδας, στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 1-1, 3-1

Τα γκολ του Αργοστολίου: Κουτσιαλής 4,Τοροσιάδης 1, Μεζίλης 1,

Τα γκολ της Γλυφάδας: Αργυρακούλης 1, Φωτόπουλος 1, Ορφανάκος 1, Μπαχάς 1, Καζάζης 1.

Διαιτητές: Βασιλείου- Μοίραλης

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ ? ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ   13-10

Βαθμολογία

Ομάδα Αγ. Β.
1. ΝΟ Αργοστολίου 9 27
2. Ηρακλής 9 16
3. ΟΥΚ Βόλου 9 13
4. ΝΑΟ Κέρκυρας 9 9
5. ΑΝΟ Γλυφάδας 9 8
6. Ηλυσιακός 9 6


 

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές