ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ,21-25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α. (50μ)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ

LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ Κ.Ο.Ε.

Τρία πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν την 1η μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών (εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων Α?-Β?-παγκορασίδων Α?-Β?), που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Τα ρεκόρ σημείωσαν οι: Βαγγέλης Τσιραπίδης, Ιωσήφ Ψωμάς, Τάσος Σταμουλακάτος, Ανδρέας Βαζαίος (Αργυρούπολη) 4Χ200μ. ελεύθερο 7.51.48 (παίδων), Ανδρέας Βαζαίος (Αργυρούπολη) 100μ. ελεύθερο 51.21 (παίδων) και Χαρίλαος Καρακαϊδός (Αργυρούπολη) 200μ. ύπτιο 2.04.32 (παίδων)

Με την επίτευξη ενός πανελληνίου ρεκόρ, παίδων, από τον Ανδρέα Βαζαίο της Αργυρούπολης στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 55.33, ολοκληρώθηκε η 2η μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών (εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων Α?-Β?-παγκορασίδων Α?-Β?), που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.* Πριν την έναρξη των αγωνισμάτων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εφόρου κολύμβησης του ΠΑΟΚ Θανάση Χατζηγεωργίου, που πριν από ένα περίπου μήνα έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.* Επίσης, πριν την έναρξη των αγωνισμάτων, ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης, πραγματοποίησε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στους Θανάση Χρόνη, Γιάννη Παντελαντωνάκη και Καλλιόπη Αραούζου (τα μετάλλια παρέλαβαν εκπρόσωποι των σωματείων των τριών αθλητών), στο αγώνισμα των 3χλμ ομαδικής, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας εφήβων-νεανίδων στο Πόρετς της Κροατίας, που είχε αφαιρεθεί μετά από ένσταση των αντιπάλων, η οποία είχε γίνει δεκτή από τους αγωνοδίκες, αλλά μετά από νέα ένσταση της χώρας μας και προσφυγή στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κέρδισε την υπόθεση.

Με την επίτευξη ενός πανελληνίου ρεκόρ, παίδων, από τον Ανδρέα Βαζαίο της Αργυρούπολης στα 200μ. μικτή ατομική με χρόνο 2.05.07, ολοκληρώθηκε η 3η μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών (εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων Α?-Β?-παγκορασίδων Α?-Β?), που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Με την επίτευξη ενός πανελληνίου ρεκόρ, παμπαίδων Α?, από τον Φώτη Μυλωνά της Νεάπολης στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 24.88, ολοκληρώθηκε η 4η μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών (εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων Α?-Β?-παγκορασίδων Α?-Β?), που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Με την επίτευξη ενός πανελληνίου ρεκόρ, παμπαίδων Α?, από τον Φώτη Μυλωνά της Νεάπολης στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 1.01.19, ολοκληρώθηκε η 5η και τελευταία μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών (εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων Α?-Β?-παγκορασίδων Α?-Β?), που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές