Αποτελέσματα Τελικής Φάσης Φάσης Πρωταθλήματος Water Polo Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2019

Ισοπαλία 10-10 ο ΓΣ Ηλιούπολης με τον Ηλυσιακό
Στο πρώτο παιχνίδι της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής Γυναικών (στην οποία μετέχουν οι τρεις από τις πέντε ομάδες που είχαν προκριθεί), ο ΓΣ Ηλιούπολης και ο Ηλυσιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 10-10, το Σάββατο (20/7) το βράδυ στο κολυμβητήριο Περιστερίου.
Πρώτος ο ΓΣ Περιστερίου με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια
Ο ΓΣ Περιστερίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β’ Εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης Γυναικών (ο τελευταίος στην ιστορία της, αφού αυτή καταργείται η κατηογργορία από την επόμενη σεζόν). Η ομάδα του Περιστερίου, με δύο νίκες σε ισάρθμους αγώνες, πρώτευσε στο μίνι τουρνουά της Τελικής φάσης (όπου μετείχαν τελικά 3 από τις 5 ομάδες που είχαν προκριθεί), το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (21/7) το απόγευμα στο κολυμβητήριο της Χωράφας.
Αναλυτικά τα αποτελέσμστα της Κυριακής: ΓΣ Ηλιούπολης – ΓΣ Περιστερίου 3-11, ΓΣ Περιστερίου – Ηλυσιακός 9-2. Από το Σάββατο: ΓΣ Ηλιούπολης – Ηλυσιακός 10-10.
Η Βαθμολογία (Τελική):
1. ΓΣ Περιστερίου 6
2. Ηλυσιακός 1
3. ΓΣ Ηλιούπολης 1
Σημειώνουμε ότι όλες οι ομάδες που μετείχαν την τρέχουσα σεζόν στη Β’ Εθνική θα παίζουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 Γυναικών, μαζί με όσες παραμένουν εκεί.
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές