ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τον Μάκη Γιαννόπουλο στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσει το απόγευμα (16.00) της Πέμπτης (4/11), στον Αγιο Κωνσταντίνο Πατρών, η οικογένεια του υγρού στίβου.
Ο Μάκης Γιαννόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/11) σε ηλικία 73 ετών από καρδιά, διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος του σωματείου πόλο ΟΠΑΘΑ Πατρών, ταμίας της Περιφερειακής επιτροπής Πελοποννήσου, μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης Υδατοσφαίρισης και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, δήλωσε σχετικά με την απώλεια του Μάκη Γιαννόπουλου: «Εφυγε ένας εργάτης του χώρου της υδατοσφαίρισης και της κολύμβησης, με μεγάλη προσφορά, ανιδιοτελή. Ενας αγαπημένος άνθρωπος, καθώς όσοι τον γνώρισαν και συναναστράφηκαν μαζί του, μόνο αγάπη ένιωθαν για τον Μάκη και αγάπη εισέπρατταν και από εκείνον. Ενας καλοκάγαθος, απλοϊκός άνθρωπος, μια όμορφη καρδιά. Η απώλειά του μας συγκλόνισε. Η οικογένεια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και όλοι του οι φίλοι, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ο Μάκης άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο χώρο».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές