Ενωτική δήλωση του νέου Προέδρου της Κ.Ο.Ε., Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την εκλογή του στις σημερινές (29/3) αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας.
“Οι αρχαιρεσίες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ολοκληρώθηκαν με καθολική συμμετοχή. Ευχαριστούμε την πλειοψηφία των εκπροσώπων των σωματείων που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην κίνηση “ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ” για την σοβαρότητα με την οποία συνέβαλαν στην προσπάθεια.
Συγχαίρω τον Νίκο Ξυλούρη για την εκλογή του ως εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και καλώ τον Σπύρο Γιαννιώτη να συνεργαστεί με την νέα διοίκηση, έτσι ώστε όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα και να δουλέψουμε για ακόμα καλύτερες μέρες σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δημήτρη Διαθεσόπουλου
Ο απερχόμενος και επί Τιμή Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έκανε σήμερα (30/3) την ακόλουθη δήλωση:
“Από χτες (29/3) στην ΚΟΕ, υπάρχει μια νέα εκλεγμένη Διοίκηση.
Εύχομαι ολόψυχα, τόσο στον Πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο, όσο και τα υπόλοιπα εκλεγμένα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οργάνων της ΚΟΕ, καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, με σύνεση και εργατικότητα να κάνουν κατάθεση ψυχής τους, ώστε η ΚΟΕ να παραμείνει όπως τώρα Κορυφαία Ομοσπονδία.
Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες συνεργάτες μου στα Δ.Σ και τα υπόλοιπα Όργανα της ΚΟΕ όλα αυτά τα χρόνια που ηγήθηκα της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης όλους τους υπαλλήλους, συνεργάτες προπονητές, τεχνικούς συμβούλους και επιστημονικό προσωπικό, οι οποίοι με την τεράστια προσπάθεια και γνώση τους, συνέβαλαν ώστε η ΚΟΕ να είναι η Κορυφαία Ομοσπονδία, σε επίπεδο δράσης και αναφοράς της.
Εύχομαι στα Σωματεία μας Καλή Τύχη, να είναι ενεργά και συμπαραστάτες σ’ όλα τα επίπεδα της Ομοσπονδίας μας.
Την επόμενη ημέρα, νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν γιατί ο αγώνας μας είναι κοινός και προς την ίδια κατεύθυνση.
Καλή τύχη, καλή συνέχεια, με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξη του χώρου μας.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που μου έδωσαν το δικαίωμα και μου έκαναν την τιμή να πορευτώ αυτό το όμορφο και σημαντικό ταξίδι της ζωής μου, επί σειρά χρόνων.
Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ επίσης σ’ όλους σας, αυτές τις δύσκολες στιγμές, πάνω απ’ όλα να έχετε Υγεία.
Με αγάπη
Δημήτρης Διαθεσόπουλος
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές