ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Τι μέλλει γενέσθαι με το κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου? Το κολυμβητήριο που χρόνια τώρα αθλούνται καθημερινά τόσα παιδιά και ενήλικες?Το κολυμβητήριο που φιλοξένησε στις διαδρομές του μεγάλους αθλητές της κολύμβησης του ιστορικού συλλόγου της Α.Ε. Χαϊδαρίου και δόξασε τον Δήμο Χαιδαρίου μέχρι και στους Ολυμπιακούς αγώνες?
Και εμείς , οι γονείς των αθλητών της Α.Ε. Χαϊδαρίου, που τόσο έχουμε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια πως θα αντιδράσουμε? Δεν γνωρίζουμε καν που θα κολυμπάμε αύριο. Ποιο κοντικό κολυμβητήριο θα μας δεχθεί? Πόσες διαδρομές θα μας δώσει? Το ενα μας παιδί θα κολυμπάει στο Αιγάλεω, το άλλο στο Περιστέρι και το τρίτο ίσως στη Νίκαια? Οι πρωινές που θα γίνονται? Πόσα κομμάτια θα γίνουμε? Οι προπονητές τι πρόγραμμα θα βγάλουν? Με τι κέφι και με τι όρεξη θα κάνουν τη δουλειά τους?Πόσα παιδιά μπορούν να προπονηθούν σε μια διαδρομή? Έλεγαν χθες το βράδυ τα παιδιά μας ότι άκουγαν τον προπονητή τους και τους εφόρους να ζητιανευουν διαδρομές. Εκεί είμαστε για άλλη μια φορά.
Η αγωνιστική περίοδος έχει ξεκινήσει. Όλες οι διοργανώσεις είναι μπροστά μας. Τα παιδιά μας έχουν στόχους. Εχουν προσπαθήσει και αγωνίζονται καθημερινά, χρόνια τώρα, για το καλύτερο. Εμείς οι γονείς αρωγοί, τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά, είμαστε δίπλα τους όλα τα χρόνια. Σχέδια και προγραμματισμοί, επενδύσεις και οράματα που ίσως πάνε στράφι? Τι σκοπεύουμε να κάνουμε εμείς οι γονείς για αυτό? Όταν λίγες μέρες πριν τις εκλογές μας υπόσχονταν ότι το κολυμβητήριό μας δεν θα κλείσει, και τώρα μας ανακοινώνουν την ημερομηνία που θα κλείσει μεν αλλά όχι την ημερομηνία που θα ανοίξει. Τα έργα που μας λένε ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν, δεν τα γνώριζαν πριν ένα μήνα? Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πραγματοποιηθούν?Υπάρχει θέμα ασφάλειας? Ποιος θα μας δώσει επίσημες εξηγήσεις, ποιος θα μας εγγυηθεί ότι σε ένα μήνα π.χ. το κολυμβητήριό μας θα είναι πάλι ανοιχτό? Τουλάχιστον αυτή την εξήγηση και την εγγύηση μας την οφείλουν.
Και εμείς οι γονείς, οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση δεν προκειται αυτη τη φορά να μείνουμε απλοί παρατηρητές, να παραμείνουμε αμέτοχοι και άβουλοι όταν πρόκειται για τα παιδιά μας.

Γονείς & αθλητές της Αθλητικής Ενωσης Χαϊδαρίου

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές