Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καταδύσεων Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’,10-12 Ιουλίου 2022,Ο.Α.Κ.Α.

Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καταδύσεων Α, Β, Γ, Δ και Ε,10-12 Ιουλίου 2022,Ο.Α.Κ.Α. (2)

Με τα αγωνίσματα της πρώτης μέρας, πρωί και απόγευμα, άνοιξε την Παρασκευή (10/6) η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καταδύσεων στις Κατηγορίες Α’, Β’, Γ’, Δ’ και την προαγωνιστική Ε’, στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ.
Ξεχώρισαν στην πρεμιέρα οι πρωτιές της Αγγελικής Λυδίας Γεωργοπούλου (Αργώ) στο 1 μ. Τραμπολίνο Κοριτσιών Α’ με 334,70 β. και του Γρηγόρη Μήτρου (ΝΟΒΑ) στα 1 μ. Τραμπολίνο Αγοριών Α’ με 379,30 β.
Στη Β’ κατηγορία, στο 1 μ., στα Αγόρια πρώτευσε ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου (Αργώ) και στα Κορίτσια η Σιμώνη Μοναχά (Νέος Ηρακλής).
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θεαματικές βουτιές από τα ελπιδοφόρα νιάτα του αθλήματος συνεχίστηκε το Σάββατο (11/6) -με αγωνίσματα πρωί και απόγευμα-, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων στις Κατηγορίες Α’, Β’, Γ’, Δ’ και την προαγωνιστική Ε’, στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ.
Ξεχώρισαν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, οι νίκες του Γρηγόρη Μήτρου (ΝΟΒΑ) στα 3 μ. Τραμπολίνο Αγοριών Α’ με 445,35 β. και της Σταυρούλα Χαλέμου (επίσης του ΝΟΒΑ) στο ίδιο αγώνισμα των κοριτσιών Α’ με 346,60 β.
Η Αργώ στις κατηγορίες Α’-Β’ και ο ΝΟΒΑ στις Γ’-Δ’ κατέκτησαν τους αντίστοιχους τίτλους και τα τρόποια του πρωταθλητή συλλόγου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων κατηγοριών Α’, Β’, Γ’, Δ’ και της προαγωνιστικής Ε’, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (12/6) το απόγευμα στο Καταδυτήριο του ΟΑΚΑ.
Η Αργώ πρώτευσε τόσο στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων στις κατηγορίες Α’-Β’ όσο και στις επιμέρους Αγοριών και Κοριτσιών. Στη Γενική πήρε την πρωτιά με 55 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Νέος Ηρακλής με 32 β. και στην τρίτη οι Πέντε Κύκλοι με 31 β. Στη βαθμολογία Αγοριών Α’-Β’ πρώτη ήταν η Αργώ με 14 β., δεύτερος ο ΝΟΒΑ με 8 και τρίτοι οι Πέντε Κύκλοι με 7 β. Στα κορίτσια Α’-Β’ πρώτευσε η Αργώ με 41 β., δεύτερος ο Νέος Ηρακλής με 32 β. και τρίτοι οι Πέντε Κύκλοι με 24 β.
Ο ΝΟΒΑ πήρε την πρωτιά στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων στις κατηγορίες Γ’-Δ’ με 28 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση είχαμε ισοβαθμία ανάμεσα στην Αργώ και τον Νέο Ηρακλή με 26 β. Στα αγόρια, πρώτοι οι Πέντε Κύκλοι με 16 β., δεύτερος ο ΝΟΒΑ με 13 β. και τρίτος ο Παναθηναϊκός με 4 β. Στα κορίτσια, η Αργώ ήταν πρώτη με 25 β., δεύτερος ο Νέος Ηρακλής με 23 β. και τρίτος ο ΝΟΒΑ με 15 β.
Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές