ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΘΟΡΠ;

από SPORT24

Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζονται τα ΜΜΕ της Αυστραλίας με τον Έλληνα ομογενή μάνατζερ του Ίαν Θορπ, Ντέιβιντ Φλάσκα να μην αποκλείει το ενδεχόμενο.

Ο 27χρονος “Θορπίντο” που εγκατέλειψε την ενεργό δράση το Νοέμβριο του 2006, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στους φίλους της κολύμβησης, συζήτησε την πιθανότητα επιστροφής του με παλιούς συναθλητές του στους αγώνες πρόκρισης για τους Αγώνες Κοινοπολιτείας.

Ας πάει η ομάδα 4χ100μ. στο Λονδίνο“, έγραψε ο Τύπος της χώρας με τον Θορπ να εννοεί μάλλον ότι θα είναι και αυτός εκεί.

Ο μάνατζερ του κατόχου πέντε χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων άφησε ερωτηματικά με την απάντηση του “νομίζω ότι είναι μία από αυτές τις “ποτέ μη λες ποτέ” καταστάσεις“.

Αλήθεια ή ψέματα (μακάρι να είναι αλήθεια) θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως αν ο Θορπ θέλει να επιστρέψει πρέπει να ενημερώσει μέσα στους επόμενους 18 μήνες τη διεθνή ομοσπονδία (FINA), προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα αυστραλιανά τράιαλς τον Μάρτιο του 2010 για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές