ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

H απερχόμενη διοίκηση του ΑΚΔΑ (Αθλητ.Κέντρου Δήμου Αρταίων) πιστή στο ραντεβού της, τοιχοκόλλησε την απόφασή της προχθές, που αναφέρει επιγραμματικά οτι το κολυμβητήριο θα κλείσει από 24-12-2010 έως 28-2-2011. Φυσικά, δεν αναφέρει τους λόγους, ούτε βέβαια ενημέρωσε επίσημα τους συλλόγους.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ & ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ.

Η Άρτα είχε την τύχη να διαθέτει νέο ανοικτό κολυμβητήριο 50μ. αλλά είχε την ατυχία να έχει ακατάλληλους ανθρώπους που το διοικούν. Ο πρόεδρος του ΑΚΔΑ που σημειωτέον είναι και πρόεδρος σωματείου κολύμβησης μόνο με ακαδημία (όχι αγωνιστικό τμήμα), όταν έρχεται ο χειμώνας “κλείνει το μαγαζί” και όλα καλά…
Τα παιδιά μας όμως που ανήκουν στον ΑΟ ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ, μια ομάδα που έφτασε να έχει 400 συνολικά παιδιά τον χρόνο, είναι αναγκασμένα κάθε χειμώνα καθημερινά να μεταβαίνουν στα Ιωάννινα για να προπονηθούν, δηλαδή συνολικά 160χλμ σε βροχή & πάγο.
Από την γενναία επιχορήγηση του Δήμου Αρταίων, τα 2/3 αφορούν το κολυμβητήριο, ενώ κάθε κολυμβητής πληρώνει 15ευρώ μηνιαίως στον Δήμο.
Έχουμε ελπίδα μόνο στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, που υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει για την λύση του προβλήματος. Δεν είμαστε τόσο αφελείς να πιστεύουμε τις υποσχέσεις, αλλά όταν έχουμε απευθυνθεί ΠΑΝΤΟΥ, με αποτέλεσμα μηδέν, ίσως κάποιος χριστιανός μπορεί να υπάρξει…

Για την επιτροπή γονέων αθλητών κολύμβησης

Παναγιώτης Κ. Μάνθας
6945-976932     ΑΡΤΑ

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές