ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Χωρίς πετρέλαιο έμεινε για μία ακόμα φορά το κολυμβητήριο Χανίων, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει λόγω αδυναμίας θέρμανσης των νερών στις πισίνες.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων, στο οποίο ανήκει το κολυμβητήριο, Ιπποκράτης Μανουδάκης, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν χρήματα και το πετρέλαιο το οποίο πήραμε την προηγούμενη φορά επί πιστώσει, τελείωσε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε πλέον να προμηθευτούμε πετρέλαιο. Δεν υπάρχουν κονδύλια, δεν μας έχουν έρθει χρήματα οπότε αναγκαζόμαστε να κλείσουμε την 50άρα και από αύριο και την 25άρα πισίνα».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία είχε προειδοποιήσει τους αρμόδιους από το πρωί για το θέμα, πρoσπαθώντας να προλάβει την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων των επόμενων ημερών στο κολυμβητήριο.
Η επιστολή του ΝΟΧ:
«Κύριοι, σας ενημερώνουμε ότι οι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου επίσημες αθλητικές δραστηριότητες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Χανίων:
1ον) αγώνας Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών υδατοσφαίρισης
2ον) ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης
3ον) αγώνας Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών υδατοσφαίρισης κινδυνεύουν να μη πραγματοποιηθούν με τα προβλήματα που αυτό θα επιφέρει.

Επίσης την Πέμπτη (17/2) αναχωρεί για την Αθήνα, η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης προκειμένου να λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης.
Είναι εξαιρετικά κρίσιμες οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών ώστε να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από το Ε.Α.Κ. Χανίων, το κολυμβητήριο Χανίων λόγω έλλειψης πετρελαίου θα σταματήσει τη λειτουργία του και έτσι θα σταματήσει να λειτουργεί και η τελευταία πισίνα 50 μέτρων που λειτουργούσε στην Περιφέρεια Κρήτης.
Είναι απαραίτητη η άμεση επέμβασή σας».

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές