ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ.

Η πλήρης λειτουργία των αθλητικών ακαδημιών του Πανελληνίου ΓΣ άρχισε σήμερα στις εγκαταστάσεις του στην Κυψέλη, γεγονός που αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι ο ιστορικός σύλλογος συνεχίζει με αισιοδοξία την πολύχρονη (πάνω από 100 χρόνια) δράση και προσφορά του στην αθηναϊκή νεολαία.
«Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών, παρά τα προβλήματα και τη δεινή οικονομική κατάσταση που κληροδότησαν οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων, ελπίζει να βγει αλώβητος από την κρίση.
Η νέα διοίκηση επιδιώκει να δώσει ξανά πνοή και δημιουργικό πνεύμα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, ακολουθώντας τις αρχές και αξίες που αποτελούσαν άλλοτε την κινητήρια δύναμη και έμπνευση της πολύπλευρης επιτυχημένης δράσης του Πανελληνίου ΓΣ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.
Ο ΠΓΣ που στοχεύει σε ένα νέο ξεκίνημα, ξεκινά τις δραστηριότητες σε κολύμβηση, μπάσκετ, στίβο, βόλεϊ και άλλα αθλήματα και οι ενδιαφερόμενοι, αγόρια και κορίτσια που θέλουν να ενταχθούν σωστά στον αθλητισμό και να καλλιεργήσουν τις σωματικές και πνευματικές ικανότητές τους μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον, μπορούν να εγγράφονται στις ακαδημίες του συλλόγου στο αθλητικό κέντρο του (Ευελπίδων 2 και Μαυρομματαίων, Πεδίον του ‘Αρεως) ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ (τηλ.
210 8239021 και 8834408).
Επίσης ο ΠΓΣ καλεί όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια αναγέννησής του, ενώ το ΔΣ αποφάσισε να συνεχιστεί και η αθλητική δραστηριότητα όλων των τμημάτων υποδομών, καθώς και των ανδρικών και γυναικείων ομάδων βόλεϊ.
Μάλιστα, για το τμήμα γυναικών διερευνά τις δυνατότητες συνεργασίας με όμιλο χορηγών, που επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές