ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με αγιασμό που έγινε στο κολυμβητήριο από τον π΄ Μαν. Καστανό, ξεκίνησε και επίσημα την νέα αγωνιστική περίοδος για τον ΝΟΑΝ.

Ο πρόεδρος του Αγιονικολιώτικου σωματείου Αντώνης Λουκάκης αφού ευχαρίστησε τον π΄ Καστανό που προσφέρθηκε να κάνει τον αγιασμό, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στους αθλητές και στους προπονητές, και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη αυτό που κάνουν τόσα χρόνια και μας έχουν χαρίσει επιτυχίες». «Γνωρίζετε, συμπλήρωσε, ότι οι καταστάσεις σήμερα είναι πολύ δύσκολες. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα αλλά εμείς σαν διοίκηση ήμαστε εδώ και αυτό που θα κάνουμε όλοι μαζί, είναι να προχωρήσουμε και να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον Ναυτικό μας Όμιλο, να δείξουμε το έργο μας που δεν είναι μόνο αθλητικό, αλλά και κοινωνικό, αν αναλογιστεί κανείς όσες γενιές έχουν περάσει από αυτό το κολυμβητήριο. Στους αθλητές θέλω να πω ότι θα πρέπει να σέβονται αυτό τον χώρο που μας φιλοξενεί τόσα χρόνια και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με ευπρέπεια και εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Θέλω να ευχαριστήσω, κατέληξε ο Πρόεδρος τον ΝΟΑΝ, τον Δήμο και τον ΟΝΑΔΑΝ που προσπαθούν πάρα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο κολυμβητήριο να κάνουν αυτοί το παν για να βρουν την λύση»

Το προπονητικό τιμ του ΝΟΑΝ που παραβρέθηκε στον αγιασμό είναι:

Κολύμβηση, Μανόλης Κακουλάκης (αγωνιστική ομάδα), Μανόλης Τσαμπανάκης (προαγωνιστικών κατηγοριών), Βαγγέλης Πλουτινάκης (εκμάθησης κολύμβησης).

Υδατοσφαίριση, Γιώργος Τζώρτζης (ανδρική ομάδα που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία), Ξενοφώντας Μαρκόπουλος (γυναικεία ομάδα), Γιάννης Αμαριωτάκης (ακαδημίες).

Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα http://www.anatolh.com για την παραχώρηση είδησης και φωτογραφίας.

Συντάκτης: Δημήτρης Δεβές